Prima victorie a "lupilor galbeni" in Antalya…FC Petrolul – Akzhayik Oral(Kazakhstan) 2-1

FC Petrolul a sustinut, sambata dimineata , un nou meci amical  test din Antalya, impotriva „cunoscutei” formatii  FC Akzhayik Oral(Kazakhstan).
Partida s-a incheiat cu scorul de 2-1 pentru Petrolul, au marcat pentru „lupi”  :Buhusi (49) si Roman (56).
In prima repriza „gazarii” au dominat la „greu” avand ocazii prin : Oprita (min.8). sut milimetric peste tranversara din lovitura libera de la 20 de metri,  Voican (min. 11) a ramas singur cu portarul, dar a tras in el. Tot Voican ( min.12) a repetat faza din urma cu un minut ,sutand in acelasi portar advers, faza a fost cu ghinion pentru atacantul ploiestean ,acesta accidentandu-se ,acuzând o problema la genunchi.
Neagu (min. 28) si Roman (min. 45) n-au gasit tinta cu lovituri de cap expediate din 6 metri, asa ca prima repriza s-a incheiat la egalitate.
„Lupii galbeni” au revenit de la cabine,decisi sa castige,iar  Buhusi (min. 49) a deschis scorul,atunci cand  l-a driblat pe portarul advers, si a trimis lejer  în plasa goala.
In minutul 52,  Ben Djemia, a faultat in propiul careu, iar kazacii, au inscris (din penalty )  prin Moltzev .
Petrolistii s-au revenit repede , Roman (min. 56) a marcat pentru 2-1 printr-o „torpila ” de la   22 de metri, apoi , tot petrolistii au dictat ritmul partidei , Bendjemaa (min. 66 – sut de la 25 de metri, mingea a lovit în bara ) –  Maatouk (min. 85 – a scapat singur,dar la marginea careului de 16 metri s-a impiedicat in minge)
Cei doi jucatori sositi de curand la Petrolul, atacantul tunisian Akram Maatouk si mijlocasul dreapta italianul  Daniel Bombardieri, nu au rupt „gura targului” , urmand sa plece de la echipa.
FC Petrolul va intalni luni , de la ora 15.15, un adversar mai puternic (teoretic)  Tatran Presov (Slovacia).

Gabriel Dima

(71)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.