Premiul “Romanul poliţist al anului”, pentru o carte scrisă de o poliţistă din Ploieşti

Premiul “Romanul poliţist al anului”, pentru o carte scrisă de o poliţistă din Ploieşti

 

Agentul şef principal de Poliţie Cristina Clinci, de la Secţia 3 din Ploieşti, a câştigat premiul MAI pentru romanul poliţist al anului, cartea sa având drept intrigă furtul unor obiecte de patrimoniu şi uciderea unui arheolog – caz rezolvat de o femeie poliţist.

Romanul Cristinei Clinci, intitulat „Omul de legătură”, a câştigat, potrivit Mediafax, prima ediţie a concursului de romane poliţiste, organizat de Editura MAI. Concursul a fost lansat la începutul acestui an, cu ocazia Galei Filmului Poliţist Românesc.

Premiul i-a fost acordat poliţistei, miercuri, de către secretarul de stat Cătălin Chiper, în cadrul unei ceremonii ocazionate de deschiderea celei de a XVII-a ediţii a Salonului de carte juridică, poliţistă şi civică a Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Cu acelaşi prilej, Trofeul Editurii MAI a fost acordat colectivului de autori ai lucrării „Tratat de tactică poliţienească” din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, se precizează într-un comunicat remis MEDIAFAX de MAI.

sursa foto:evz.ro

Monica BOSTAN

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.