Prahova are 12 Asistenti Sociali inscrisi in competitia pentru desemnarea celor mai buni profesionisti din acest domeniu.

Prahova are 12 Asistenti Sociali inscrisi in competitia pentru desemnarea celor mai buni profesionisti din acest domeniu.

Românii pot vota online cei mai buni asistenți sociali și personalitățile care au susținut asistența socială în 2014

Începând de astăzi, 16 februarie, eforturile și implicarea asistenților sociali pot fi apreciate de orice român printr-un simplu vot online. Munca acestor ”eroi neștiuți” care fac din pasiunea lor pentru ajutorarea celorlalți o adevărată meserie poate fi recompensată printr-un simplu vot pe site-ul dedicat Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială (gala.cnasr.ro, secțiunea ”Vot 2015”), finaliștii din toată tara urmând să fie invitați la evenimentul de la Ateneul Român pe 17 martie.

Premiile celor 18 secțiuni ale Galei Excelenței în Asistență Socială vor fi prezentate de Andreea Marin. Invitatul special al Galei este maestrul Gheorghe Zamfir.

În următoarele zile publicul poate vota și personalitățile publice care au susținut cel mai activ subiectele de interes social, fie că sunt jurnaliști sau politicieni.

”Munca noastră este de obicei discretă, dar performanța trebuie recunoscută și încurajată. Cu sprijinul mass media și al factorilor decidenți pentru îmbunătățirea cadrului legislativ din domeniu vrem să promovăm profesia de asistent social”, spune Doru Buzducea, președintele CNASR.

Această a doua ediție a Galei este organizată de către Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România cu ocazia Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale.

Lista celor 12 asistenți sociali înscriși in competiție este urmatoarea:

Heroi Cleopatra          Premiul asistentului social al anului 2014

 Tufan Adriana            Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei drepturilor copilului

Sindila Mihaela Premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi

Paduraru Smaranda-Pompeia Premiul pentru asistentul social din domeniul sănătate – servicii medicale

Gheorghe Mihaela      Premiul pentru asistentul social din domeniul reintegrarii sociale a persoanei private de libertate

Dobre Elena Monica  Premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor fără adăpost

Dragostin Daniela-Adriana, Orlic Antigona   Premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor varstnice şi îngrijrii la domiciliu

Enache Maria Claudia Premiul pentru asistentul social din domeniul combaterii discriminării/ minorităţi

Bejenaru Adriana-Mihaela     Premiul pentru asistentul social din domeniul incluziunii sociale – economie sociala

Bumbacea Florentina-Gabriela Premiul pentru asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare

Dima Aida      Premiul pentru asistentul social din domeniul combaterii traficului de fiinte umane, prevenirii/ reducerii riscurilor asociate consumului de droguri si practicarii sexului comercial

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.