Porsche Romania- 25.000 dolari pentru Habitat for Humanity

Porsche Romania a contribuit cu o donatie de 25.000 de dolari pentru campania Habitat for Humanity, “Adevarul este in inima ta”, care isi propune sa asigure conditii decente de locuit pentru familiile care traiesc in saracie extrema.

Voluntari construind case in cadrul proiectului 'Big Build 2011' Porsche a sprijinit si in trecut programele desfasurate de Habitat: a sustinut reconstructia caselor dupa indunatiile din 2010, (prin contributia Porsche, peste 400 de familii au fost ajutate), s-a implicat in campania „Daruieste demnitate” (in urma careia Habitat a construit 30 de  case, a renovat alte 50, a reconstruit o scoală si a ajutat 300 de familii) si a sustinut financiar un alt proiect de anvergura – Big Build 2011 . In cadrul acestuia, peste 800 de voluntari, printre care si cativa sponsorizati de Porsche, au construit in cinci zile, zece case pentru familii nevoiase din Baltesti, judetul Prahova.

Anca Ghenescu, Corporate PR, Porsche Romania, spune ca Porsche va continua sa sustina activitatile Habitat si in viitor: „Porsche Romania a dezvoltat o stransa colaborare cu Habitat for Humanity Romania si s-a implicat in numeroase proiecte ale fundatiei, desfasurate pe tot parcursul anului. Consideram ca s-a stabilit o traditie frumoasa si intentionam s-o respectam si pe viitor.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.