Ploiestiul va organiza Campionatele Nationale de Gimnastica Ritmica pentru Copii si Juniori Mici

Autoritatea nationala pentru Sport si Tineret, Federatia Romana de Gimnastica Ritmica si Clubul Sportiv Municipal Ploiesti vor organiza la Ploiesti, Campionatele Nationale de Gimnastica Ritmica pentru Copii si Juniori Mici.
Competitia se va desfasura pentru al-2-lea an consecutiv in „orasul aurului negru”.
In perioada 10-12 iunie 2011 la Sala „Leonard Doroftei” din Ploiesti va avea loc aceasta competitie,in care se vor desemna campioanelor nationale pe echipe, individual si obiecte (coarda, cerc si panglica) pentru gimnaste de Categoria a IV-a (8-10 ani) si ansambluri si individual  pentru Categoria Mica Gimnasta – exercitii fara obiect (6-8 ani) .

La acest concurs vor fi prezente 100 de gimnaste de la cluburile :CSM Arad, CSS1 Timisoara, CSS Triumf Bucuresti, CS Olimpia Bucuresti, CSS1 Constanta, CSS Anghel Saligny Iasi, LPS-CSS Baia-Mare, LPS Bistrita, CS Universitar Brasov, CS Municipal Arad, CSS Ploiesti, CSU Oradea si CS Municipal Ploiesti.
Gazdele fiind reprezentate de catre:  Dragu Teodora, Dumitrescu Monica, Moisescu Antonia, Motinga Daria si Alexia Ristea (Mica Gimnasta)  ansamblu fara obiect ( 6-8 ani);
– Costache Tavita si Ristea Alexia (Mica Gimnasta ‘individual ‘ exercitiu fara obiect ( 6-8 ani)
– Chirvasa Iulia, Harcan Livia, Gheorghe Alina, Gheorghe Delia, Cesima Nechifor, Stoian Denisa si Toma Ana (Categoria a IV-a ) echipa si individual).(toate de la CSM Ploiesti si CSS Ploiesti).
Sambata se vor desfasura concursurile de Mica Gimnasta si individual si Categoria a IV-a – echipe si individual iar duminica se vor desfasura concursurile de Mica Gimnasta ( ansambluri si finalele pe obiecte pentru Categoria a IV-a (  coarda, cerc si panglica.).

Gabriel Dima

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.