Ploiestiul s-a „imbogatit” cu 2500 de puieti de :stejar,paltin si frasin.

100-150 voluntari (majoritatea copii ) din Bucuresti si Ploiesti au infruntat racoarea diminetii si au fost prezenti in zona de est a orasului Ploiesti  , acolo unde a avut loc actiunea de plantare a 2500 de puieti de :stejar,paltin si frasin.
Actiunea a fost organizata de catre voluntarii de la maimultverde.ro in colaborare cu Asociatia Familiei Sanatoase ( A.F.S.) , Serviciului de Gospodarire Urbana (SGU) Ploiesti si Primaria mun. Ploiesti.
La acaeasta actiune au participat pe langa voluntari din Bucuresti si Ploiesti,si primarul Ploiestiului Andrei Volosevici si presedintelei Camerei Deputatilor,Roberta Anastase.
Actiunea a inceput in jurul orei 10.30 si s-a terminat in maxim doua ore.
Pe langa plantarea propiu zisa,micutii veniti de la doua gradinite din Bucuresti , au avut parte de momente speciale,acestia pe tot parcursul avand sedinte de face painting ( pictura pe fata).
Actiunea de azi,a avut si ca deviza ” Copii inverzesc Romania”.
Dupa terminarea actiunii organizatorii s-au declarat multumiti de reusita actiunii si au multumit tuturor voluntarilor pentru timpul acordat.

Gabriel Dima

foto:infoploiesticity

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
  1. Evenimentul desfasurat ieri este primul din cadrul proiectului „Mic si ecologist” – Copii inverzesc Romania!, proiect initiat si dezvoltat de Asociatia Familie Sanatoasa in colaborare cu parteneri si furnizori. Este un proiect amplu prin care ne dorim sa impadurim impreuna cu copiii multe zone din Romania, sa dam nastere impreuna cu ei si pentru ei unor paduri pe care le vom numi „Mic si ecologist”, in care fiecare copacel va purta numele copilului care sau pentru care, a fost sadit. Prima astfel de padurice a luat nastere ieri la Ploiesti, unde cu suportul ADPP si Primariei mun. Ploiesti,a partenerilor nostri si nu in ultimul rand a parintilor si copiilor din peste 40 de gradinite din Bucuresti, 2500 au prins viata si au primit un nume in familia „Mic si ecologist”. Va invitam sa va alaturati noua si in continuare si sa participati la nasterea urmatoarelor paduri! Cu respect, Meda Dobocan – Presedinte al Asociatiei Familie Sanatoasa

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.