Peste 500 locuri de munca in Ploiesti

Primarul municipiului Ploiești, domnul Iulian Badescu, s-a intalnit cu conducerea companiei Johnson Controls Romania marti, 2 aprilie 2013, la sediul primariei.

 

Cu acest prilej, reprezentantii Johnson Controls au declarat ca datorita mediului de afaceri corect si a unui parteneriat dezvoltat cu autoritatile locale, au decis marirea capacitatii de lucru prin extinderea halei de productie  existente. Acest lucru inseamna o crestere a numarului de angajati cu 500 de persoane intr-un an de zile, pana la jumatatea acestui an fiind scoase la concurs un numar de 250 de posturi.

 

De asemenea,  s-a discutat si despre traseul curselor regulate speciale pentru transportul salariatilor. Municipalitea va incerca sa gaseasca solutii pentru asigurarea unui minim de confort pentru angajatii Johnson Controls pe componenta de transport

sursa: comunicat de presa

Johnson Controls (NYSE: JCI) este un lider global în experienţă auto, eficienţă în construcţii şi soluţii energetice. ^|^

Compania furnizează interioare auto ingenioase care ajută la sporirea confortului, siguranţei şi plăcerii în conducere. Pentru clădiri, aceasta oferă produse şi servicii care optimizează consumul de energie şi îmbunătăţesc confortul şi siguranţa. Johnson Controls furnizează de asemenea acumulatori pentru automobile şi vehicule electrice-hibrid, împreună cu proiectare de sisteme şi expertiză în întreţinere.

Johnson Controls are 170.000 de angajaţi în peste 1.300 de locaţii care deservesc clienţi din 125 de ţări. Fondată în 1885, compania îşi are sediul în Milwaukee, Wisconsin.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.