Peste 100 de strazi din Ploiesti vor fi modernizate sau reparate

Primaria Ploiesti ne-a transmis urmatorul comunicat:

Primarul municipiului Ploieşti , dl. Andrei Liviu Volosevici, s-a întâlnit astăzi, 22 februarie 2011, cu reprezentanţii societăţilor care urmează să demareze lucrări de reparaţii şi modernizări la peste 100 de străzi situate în patru cartiere ale oraşului : Ienachita Văcărescu, Mihai Bravu, Malu Roşu şi      9 Mai.

Scopul întâlnirii a fost acela ca împreună cu reprezentanţii celor  două societăţi (SC Coni Ploieşti şi SC Star T&D Blejoi) , ai administraţiei şi ai Poliţiei Locale, să structureze planul de intervenţie în cartiere, astfel încât circulaţia  (accesul până la domiciliu, parcare) cetăţenilor din zonele unde se vor executa lucrări, să fie cât mai puţin perturbat.

De asemenea, s-a stabilit ca, după fixarea graficului de execuţie, lucrările estimându-se să demareze în jurul datei de 15 martie (în funcţie de condiţiile meteorologice), toţi cetăţenii din zonele în care se vor desfăşura lucrări să fie informaţi cu privire la programarea acestora.  Locatarii din cartierele menţionate vor avea la dispoziţie un număr de telefon, la care pot anunţa orice întârziere faţă de graficul anunţat sau nerespectare a angajamentelor.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.