Pe 1 iulie se deschide depunerea de proiecte pe Schema de ajutor de minimis pentru IMM-uri gestionata de Ministerul Finantelor!

Ministerul Finantelor a anuntat, astazi, 4 iunie 2013, ca, urmare a publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei nr.305/28.05.2013 a Hotararii Guvernului nr.274/2013 privind acordarea ajutoarelor de minimis pentru investitiile realizate de intreprinderile mici si mijlocii si a elaborarii “Ghidului solicitantului”, a fost deschisa prima sesiune de depunere a Cererilor de Acord pentru finantare.

Aceasta se va derula in perioada 01.07.2013 – 31.10.2013, in limita bugetului anual alocat schemei. Bugetul maxim al schemei de ajutor de minimis este de 400 milioane lei.

Descarca Ghidul Solicitantului

Cererile de acord pentru finantare, insotite de documentele justificative, conform prevederilor H.G. nr.274/2013 se depun la Registratura generala a Ministerului Finantelor Publice, str. Apolodor nr.17, sectorul 5, Bucuresti, mentionandu-se pe plic: “Unitatea de implementare a schemei de ajutor de minimis”.

Orice informatii referitoare la schema de ajutor de minimis instituita prin H.G. nr.274/2013 se pot obtine in urma transmiterii unei solicitari scrise pe adresa de e-mail: publicinfo@mfinante.ro.

Sursa: www.mfinante.ro

(111)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
Tagged with
  1. Ar fi posibil , daca n-ar fi imposibil!
    Am solicitat ajutor in clarificarea unor aspecte legate de eligibilitatea unei activitati / a unui proiect de investitii, care prin HG 274 / 2013 este eligibil, dar pt ca activitatea respectiva se desfasoara la beneficiar, neputandu- se autoriza la sediu social sau la puct de lucru, iar achizitia de asemenea, este foarte posibil sa fie respins ca neconform.
    Am primit raspuns, cum ati primit si dvs! Poate dupa ce se inchide sesiunea
    Sa auzim de bine !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.