Noi donatii pentru Spitalul Judetean Prahova

In perioada iunie-iulie au sosit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti noi donaţii din Passau,Germania.

De această dată a fost vorba de 160 de paturi cu tot cazarmamentul şi mobilierul aferent, echipamente pentru 3 săli de operaţii, 4 bucătării complet echipate, alte echipamente de uz medical şi administrativ.

Ca un singur exemplu, cu această ocazie s-a reuşit mobilarea completă a secţiei de neurochirurgie.

Aceste donaţii nu ar fi ajuns la Ploieşti fără implicarea unor sponsori care au înţeles importanţa civică a unui ajutor dat celui mai mare spital de urgenţă de pe Valea Prahovei, spital care deserveşte atât locuitorii Prahovei cât şi zecile de mii de turişti aflaţi în tranzit sau în staţiunile din judeţ .

Pe această cale dorim să mulţumim tuturor factorilor implicaţi în această acţiune, în primul rând domnului preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, care a susţinut de la bun început această acţiune, precum şi generoşilor sponsori: S.C. Timbark S.A, S.C. Artsani S.R.L, B.R.D.-  Groupe Société Generale (filiala Prahova), Banca Transilvania (filiala Prahova), S.C. SotPan S.R.L şi firmei de transport Cartrans Spedition S.R.L.

Nu în ultimul rând mulţumiri adresăm doamnei Ludmila Sfîrloagă, consilier judeţean, preşedinta Comisiei de Integrare Europeană şi domnului Aurelian Gogulescu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova, care, cu multă dăruire au contribuit din plin la reuşita acestei acţiuni.

sursa: comunicat de presa

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.