Momentum Orchestra doar pentru dumneavoastra!

“Momentum Orchestra” este un proiect demarat de Asociaţia Culturală Momentum la începutul anului 2012. Printr-o buna organizare si manageriere, împreună am reuşit să punem bazele unei orchestre ce se doreşte a fi în timp de renume mondial, alcătuita din profesionişti.

Printre membrii acestei orchestre se număra nume rezonante din lumea muzicală, persoane cu adevărate performanţe în materie muzicală; Instrumentişti de primă mână ai Operei Nationale Bucuresti, Filarmonicii Bucuresti, Orchestrei Nationale Radio cat si ai Filarmonicii Ploiesti. Corul este format din membrii ai Corului Madrigal Bucuresti, Corului Danielescu Ploiesti cat si Momentum Gospel Choir.

Repertoriul orchestrei cuprinde un spectru larg de genuri şi stiluri – inclusiv de lucrări din perioada timpurie şi compozitori de muzică contemporană.

Ţinând cont că membrii ce alcătuiesc această orchestră sunt numai profesionişti, repertoriul pe care il abordează orchestra este unul foarte vast, care include pe lângă muzica clasica, simfonică şi caffe concert, jazz chiar şi operă sau operetă.

În afară de programul încărcat de concerte, Momentum Orchestra este disponibilă pentru înregistrări comerciale, coloane sonore de film, jingle-uri, jocuri pe calculator cât şi evenimente speciale din viaţa fiecăruia. Aceasta înregistrează în prezent mai multe proiecte pentru o mare varietate de clienti – companii de film, compozitori clasici, producători pop, dezvoltatori de jocuri de calculator, scriitori Jingle.

Puteţi angaja atât interpreţi solo, un cvartet, formaţii camerale, de jazz cât şi întreaga orchestră cu corul. Dacă aveţi de lansat un produs sau un proiect, dacă aveţi un eveniment sau o conferinţă care ar putea beneficia de muzică de calitate live…vă stăm la dispoziţie!

Momentum Orchestra vă poate ajuta cu toate nevoile dumneavoastra, inclusiv găsirea unui studio adecvat, dirijor și cor. Momentum Orchestra poate oferi orice număr de interpreţi, de la orchestre complete la ansambluri camerale și interpreţi vocali, dacă este necesar. Indiferent de care sunt cerințele dumneavoastră specifice, vă puteți baza pe Momentum Orchestra pentru a vă asigura că evenimentul sau proiectul este unul reuşit.

Calitatea interpreţilor este una fără cusur şi putem garanta profesionalism şi eleganţă!

 

Pentru mai multe detalii, poze si video va asteptam pe:

 

www.momentumorchestra.com

www.asociatiamomentum.ro

office@momentumorchestra.com

www.facebook.com/MomentumOrchestra

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.