Mii de puieti vor fi plantaţi astăzi pe centura de Est

Mii de puieti vor fi plantaţi astăzi pe centura de Est

Clubul Rotary Ploieşti, în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploieşti, Rafinăria S.C. Petrotel Lukoil S.A., Regia Naţională a Pădurilor Romsilva – Direcţia Silvică Prahova şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova, organizează astăzi, începând cu ora 11.00, o acţiune de plantare a unei perdele forestiere de protecţie împotriva poluării industriale în zona rampei de gunoi Teleajen (în apropierea Rafinăriei Lukoil) şi operaţiuni de întreţinere a perdelei forestiere de 1 ha plantată în primăvara anului 2013.
Acest important proiect de împădurire a unor terenuri în suprafaţă totală de 5 ha, pe Centura de Est a Municipiului Ploieşti, se derulează pe o durată de 5 ani prin plantarea anuală a unui hectar de perdea forestieră.
Demersul Clubului Rotary Ploieşti va fi pus în practică prin implicarea de voluntari din rândul liceenilor ploieşteni (Colegiul Economic “Virgil Madgearu”, Liceul Tehnologic “Ludovic Mrazek” şi Liceul Tehnologic “Anghel Saligny”), precum şi a membrilor şi simpatizanţilor Rotary şi Rotaract interesaţi că creeze un mediu mai curat şi să dea un exemplu civic demn de urmat şi pentru alte proiecte de acest gen.
Clubul Rotary Ploieşti transmite mulţumiri Rafinăriei SC Petrotel Lukoil SA şi Regiei Naţionale a Pădurilor Romsilva – Direcţia Silvică Prahova pentru sponsorizarea acestor activităţi.

Monica BOSTAN

(342)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.