Marea Debarasare in Ploiesti ne scapa de deseuri electrice si electronice

Având în vedere condiţiile meteo din săptămâna 25-30 martie, Primăria Municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti anunţă prelungirea Campaniei „Marea Debarasare” în perioada 1 – 6 aprilie 2013.

 

Împreună cu operatorul de salubritate se va realiza colectarea deşeurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) de la cetăţeni în vederea gestionării ecoraţionale (tratare, reciclare, neutralizare).

 

Reamintim că persoanele care posedă echipamente electrice şi electronice uzate (grele sau de mari dimensiuni), nefuncţionale, degradate se pot debarsa de acestea prin apelarea numerelor de telefon:

–     0244-541071 int. 110 – Biroul Protecţia Mediului;

–     0800.800.884 / 0244.984– Dispeceratul Primăriei.

 

Cetăţenii participanţi la campanie sunt automat înscrişi în cadrul tombolei “Scoate deşeurile din casa ta!” ce se va desfăşura luni 08 aprilie 2013, ora 10 la parterul complexului Winmarkt Grand Center.

 

Premiile tombolei în valoare de 2500 RON, constau în aparate electrocasnice oferite de Asociaţia ROREC. Regulamentul tombolei este disponibil pe www.rasp.ro.

Programul campaniei:

 

Cetăţenii pot anunţa de luni până joi în intervalul 08.00 – 16.30, vineri (8.00-14.00) intenţia de participare la numerele de telefon de mai sus, enumerând echipamentele de care doresc debarasarea şi datele de contact.

 

Personalul Biroului Protecţia Mediului din cadrul RASP Ploieşti emite Adeverinţa de predare – primire a deşeurilor, care va fi utilizată de operator în procesul de ridicare a acestor deşeuri de la cetăţeni.

 

Cetăţenii care au echipamente electrice şi electronice de mici dimensiuni sunt aşteptaţi la Centrul Municipal de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice din strada Ciprian Porumbescu.

sursa: comunicat de presa

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.