„Lupii galbeni” in lupta pentru promovare .Petrolul-Gaz Metan Craiova 1-1

Nimeni nu credea ca Petrolul,va mai pierde vreun punct acasa dupa aproape doua editii de campionat in care au fost imbatabili.
Dar….. „lupii” ,din pacate nu a reusit sa castige doua meciuri consecutiv acasa,mai ales ca au ca obiectiv promovarea in prima liga.
Mai ingrijorator este faptul ca punctele pierdute,au venit in urma unor intalniri cu 2 echipe care nu sunt in lupta directa pentru prima liga ,in speta Poli Iasi si Gaz Metan Craiova,doua echipa de mijlocul clasamentului.

„Gazarii” si-au dorit mult dar ,au reusit putin in compania unei echipe care si-a vazut interesul,nelasand echipa ploiesteana sa-si ia revansa din tur ,cand a pierdut la Craiova.

Ploiestenii,n-au aratat mai nimic in meciul de la Strejnic,cu un joc de „curtea scolii”.
Petrolistii au inceput partida,ca o echipa aflata in vacanta,dand oltenilor sansa de a domina primele minute.
Si cum in fotbal,ocazile se razbuna,Petrolul a reusit in minutul 12 sa deschida scorul prin Buhaescu,care a inscris perfect cu capul dupa o centrare „trade mark” a lui P.Stoica.
Dupa primirea golului ,oltenii au detin controlul partidei si spre norocul amiftrionilor,Zimmermann a plonjat la sacrificiu in fata lui Boroiban (’37).
Dupa pauza,”lupii” parca au avut plumb in picioare si doar cateva actiuni ale lui „Dinel” (n.a. Oprita) si o dominare atipica au adus un pic de culoare.
Golul oltenilor a, venit in minutul 55,atunci cand Boroiban au reusit sa inscrie.
Dupa fluierul final, petrolistii au parasit terenul cu capul plecat si resemnati cu ideea ,ca au de tras in continuare pentru a promova in prima divizie.
Spre norocul „lupilor galbeni” , si cu acest semiesec si ajutati de rezultatele contracandidatelor,au ramas cu sanse de promovare.
Saptamana asta,Petrolul trebuie sa castige la Turda si la Vointa Sibiu pentru a mai spera,ca toamna nu-i mai prinde la matineu.

Petrolul: Zimmermann-Tudor, Ljubinkovic (cpt), Plecanciuc, P. Stoica – Fl. Dumitru, Benga( C. Stoica), Garleanu ( Duru )- Buhusi  (Catarama), Oprita,Buhaescu. Antrenor: Valeriu Rachita.

Gaz Metan Craiova : Neagoe -Firoiu, Irimescu, Crusoveanu (cpt) (Riosanu)-Bogdan( Nicola),Mitic, Fl.Parvu,Vigariu(Trifu), Neacsa,Mitroi – Boroiban. Antrenor: Ionel Gane.
Arbitrii :  Emil Voicu (Bacau)- Bogdan Velicu(Bucuresti) Catalin Teodor  (Braila).
Observatori: Vasile Bordas (Tg.Muress) ssi Mircea Sarbu (Hunedoara).

Urmatoarele meciuri :

Ariesul Turda -Petrolul ( 4 mai,ora 18.00)
Petrolul-Vointa Sibiu ( 7 mai)

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.