"Lupii galbeni" au "muscat" campioana en-tile a Serbie.Petrolul-Partizan Belgrad 1-0

La ultimul meci disputat (cu spectactori) acasa ,din acest an,Petrolul a invins inntr-un amical de „lux” campioana si liderul la zi din Serbia…Partizan Belgrad.

Având în fata o echipa a sarbilor  ,venita cu o echipa a-2-a, majoritatea  jucatorilor de la Partizan fiind  convocati la reprezentativele Serbiei, „gazarii” au reusit sa se impuna gratie … lui Daniel Oprita , acesta inscriind in minutul 41 , cu o reluare de la 10 metri, o centrare perfecta , de la Pompiliu Stoica.
In minutul 44,  Oprita a fost aproape sa realizeze “dubla”, sutul acestuia lovind transversala.
Dupa pauza si datorita frigului de afara,ambele echipe au practicat un joc dinamic, trecand fiecare pe langa gol in multe momente.
Debutant in tricoul galben-albastru , portarul Mircea Bornescu si-a aratat „clasa”  în doua rânduri, în fata lui Sasa Ilic (min. 71) si Georgijevic (min. 81), pentru ca, la poarta oaspetilor ,. Oprita (min. 76) si ex-„lancierul” Mitea ( min. 87) au ratat sansa sa inchida meciul.
Petrolul si-a trecut  în palmares o victorie importanta, obtinuta în fata uneia dintre cele mai titrate echipe din Est.

Bornescu si Buleica, au debutat in ticoul „lupilor galbeni”

În partida de aseara in echipa „fanion ” a Ploiestiului , au debutat portarul Mircea Bornescu si fundasul Alin Buleica , chiar daca ei nu au fost legitimati, deocamdata, de catre FC Petrolul.
Liberi de contract dupa intelegerea cu clubul grec Kuvala , cei doi jucatori  asteapta „cartea verde l” de la UEFA în privinta dreptului de a evolua la o alta echipa pâna în iarna.

Petrolul: Zimmermann (46 Bornescu) – Straut (66 Buleica), Petrovic (84 Barbu), Melinte (61 Djurovic), P. Stoica (cpt) (66 Tudor) – Enescu (46 Barbulescu), Negru (62 Milea) – Oprita (84 Busu), Buhusi (31 Fl. Dumitru), Borza (46 Mitea) – Roman (46 Komazec). Antrenor: Valeriu Rachita.
Partizan: Ilic (46 Petrovic) – Cjetkovic, Anderson, Stankovic, Savic – Babic, Babovic, Smiljanic (cpt), Manga (60 S. Ilic) – Diarra (60 Jovancic), Eduardo (75 Georgijevic). Antrenor: Aleksandar Stanojevic.
Au arbitrat: Adrian Ilyes – Valentin Dumitru si Catalin Popovici.

Nota bene,si galeria „lupilor” a fost la „inaltime” incurajand echipa „galben-albastra” pe intreaga durata a partidei,cu mici exceptii,uitand incidentele nedorite de la partida cu Steaua.

Gabriel Dima

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.