Lupii Galbeni au ajuns la gradinita

Copiii de la o gradinița din Ploiesti au fost premiați de jucatorii PetroluluiAntrenorul Petrolului, Mircea Rednic şi jucătorii Laurenţiu Marinescu, Hamza Younes şi Gicu Grozav i-au premiat, în această dimineaţă, pe copiii de la grupa mare a Grădiniţei „Licurici” din Ploieşti, implicaţi într-un proiect iniţiat de către Asociaţia Comunitară „Lupii Galbeni”. Cei mai mici dintre suporteri au avut la dispoziţie o săptămână să pregătească desene în care să folosească culorile şi insemnele clubului FC Petrolul, iar cele mai frumoase trei creaţii au fost alese şi premiate de către reprezentanţii „galben-albaştrilor”. Câştigătorii au fost răsplătiţi cu bilete la meciurile formaţiei ploieştene, pentru ei şi pentru părinţii lor, toţi participanţii la această acţiune primind diplome.

„Mi-a făcut plăcere să particip la această întâlnire. Copiii sunt crescuţi <> de mici şi chiar au ţipat mai tare decât pe stadion. E o acţiune foarte frumoasă şi îi felicit pe cei care au avut această iniţiativă”, a afirmat Mircea Rednic.
Tot astăzi, reprezentanţii Asociaţiei Comunitare „Lupii Galbeni” i-au premiat şi pe copiii de la Grădiniţa nr. 23 din Ploieşti (director: Valeria Muşătoiu, educatoare: Mariana Mateescu). Programul va continua, săptămânile următoare, şi în cadrul altor grădiniţe din Ploieşti.

sursa foto si text: ziarulprahova.ro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.