Lectie de istorie si mediu in Busteni cu Asociatia” Protejarea Mediului Inconjurator ”Prahova

Asociatia” Protejarea Mediului Inconjurator ”Prahova a organizat in perioada 19-21 iulie 2011 o tabara in orasul Busteni.Scopul nostru a fost atat de  de a ecologiza traseele turistice, cat si de a dezvolta spiritul de echipa si competitie,imbinand astfel utilul cu placutul.
Cei 30 de elevi ai liceelor ”Forestier Campina si ”Aurel Vlaicu” Breaza, au avut parte de transport, cazare si mancare gratuita, datorita sponsorilor nostri
Nu in ultimul rand pe langa actiunile de ecologizare ne-am propus sa introducem in agenda zilnica a elevilor si putina istorie a orasului Busteni, vizitand astfel Castelul „Cantacuzino„ si Casa Memoriala ”Cezar Petrescu”

Elevii celor doua licee au dat dovedit ca vor sa schimbe ceva in mediul inconjurator, participand la ecologizarea traseelor montane,asa ca , Asociatia”Protejarea Mediului Inconjurator”Prahova nu se opreste aici.
In luna august ne-am propus sa organizam o tabara , la mare, in Eforie Nord,insa avem nevoie de sprijinul dumneavoastra pentru realizarea acestui lucru. Prin aceste actiuni usor , usor,oamenii vor intelege rolul protejarii mediului, iar natura va capata o alta forma.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.