Lampioane şi candele aprinse, in memoriam Toni Alexe

Lampioane şi candele aprinse, in memoriam Toni Alexe

Emoţie şi demonstraţie de sportivitate … acestea  au fost cuvintele de ordine la   meciul demonstrativ de baschet „9 ne este dor de Toni”, organizat de CSU Asesoft în parteneriat cu YouthBank Ploieşti, în această seară, la Sala Sporturilor Olimpia. 

Evenimentul a fost un omagiu  adus căpitanului echipei ploieştene,Toni Alexe, jucător şi căpitan al CSU Asesoft între 2003 şi 2005, dispărut prematur într-un accident rutier în urmă cu 9 ani.
Meciul demonstrativ de baschet a constat într-o confruntare între echipa ploieşteană şi echipa campioană a României în cadrul competiţiei pentru licee – echipa Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” Ploieşti, meci terminat la egalitate, câştigul aparţinând de această dată spectatorilor care au savurat schemele de joc ale sportivilor. Sau ca  să cităm textul unui banner din tribune „Cine învinge astăzi ? Omenia şi prietenia!”

La pauza confruntării s-a organizat o licitaţie pentru  mingea de baschet a meciului şi tricoul evenimentului, ambele  semnate de jucătorii formaţiei CSU Asesoft. Mingea a fost adjudecată pentru suma de 450 lei, iar tricoul pentru suma de 250 lei. Toate încasările vor fi dublate de către sponsorul principal al evenimentului, în beneficiul YouthBank Ploieşti, Suma finală se va reîntoarce în comunitate, sub formă de granturi, pentru a susţine iniţiativele cu impact în comunitate, coordonate şi implementate de către liceenii ploieşteni.

Evenimentul s-a încheiat cu aprindere de lampioane şi candele, în faţa Sălii Sporturilor, în scandarea numelui celui omagiat.

Monica BOSTAN

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.