„La râul Piedra am şezut şi-am plâns”

„La râul Piedra am şezut şi-am plâns”

Prin bunăvoinţa Bibliotecii Judeţene “Nicolae Iorga” şi a directorului Nicolae Boaru, vă prezentăm în fiecare zi, recenzia unei cărţi. Astăzi “La râul Piedra am şezut şi-am plâns”, de Paulo Coelho

Lectură plăcută!

Monica BOSTAN
La raul Piedra am sezut si-am plans de Paulo Coelho

Editura: Humanitas
Autor (i): Paulo Coelho
Traducator (i): Pavel Cuila
Numar de pagini: 216 pagini
ISBN: 978-973-50-1959-4
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Editia a II-aIn toate povestile de dragoste exista intotdeauna ceva care ne apropie de eternitate si de esenta vietii, pentru ca povestile de dragoste contin toate tainele lumii. Ce se intampla insa atunci cand timiditatea impiedica o dragoste adolescentina sa infloreasca? Si ce se intampla cand, unsprezece ani mai tarziu, destinul ii reuneste pe indragostiti?
Intre timp, pe ea viata a invatat-o sa fie puternica si sa-si ascunda sentimentele. Iar el a devenit un chipes indrumator spiritual – cu reputatia ca poate infaptui miracole – care a ales religia ca refugiu fata de conflictele sale interioare.Impreuna, ei fac o calatorie care la inceput este plina de greutati, sentimentele de vinovatie si resentimentele iesind la suprafata dupa atatia ani. Dar langa raul Piedra, intr-un satuc din Pirineii francezi, stau de vorba despre marile intrebari ale vietii si reconsidera relatia speciala dintre ei.

La raul Piedra am sezut si am plans este un roman incantator, cu o naratiune poetica si transcendenta care reflecta toate tainele dragostei si ale vietii.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.