La munte, dragostea rezistă…și peste 50 de ani!

La munte, dragostea rezistă…și peste 50 de ani!

sfaturi-cupluri-in-varstaPeste 200 de sinăieni, care au sărbătorit 50 de ani de la cununie, sunt invitații de onoare ai celei de-a X-a ediții a Balului “Nunta de Aur”. Evenimentul, organizat de către Primăria Sinaia, celebrează dragostea, respectul, familia, longevitatea vieții în cuplu.

Dintre cei prezenți, 12 cupluri sărbătoresc în acest an jubileul căsniciei lor. La eveniment va fi prezentă însă și o pereche care a spus DA în fața ofițerului de stare civilă, în urmă cu 63 de ani. Vorbim despre cel mai longeviv cuplu din Sinaia.
Slujba religiosă pentru oficierea căsătoriei,  masa festivă, șampania și muzica nu vor lipsi de la acest eveniment, care se va desfășura, începând cu orele 17.00, la Centrul Internaţional de Conferinţe “Casino Sinaia”, în Sala Oglinzilor.
Buna dispoziție va fi întreținută de Alex Șveț, un interpret foarte îndrăgit pe Valea Prahovei și nu numai. În acest cadru festiv, toți cei prezenți îşi vor aminti de cele mai frumoase clipe ale tinereţii şi vor retrăi momentul cununiei.
Din partea Primăriei Sinaia, cele mai longevive cupluri vor primi câte un certificat de căsătorie simbolic, dar și de alte surprize și cadouri.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.