Invitație la o altfel de călătorie: HARTA LUMII PE PORTATIV

O mie și una de emoții – o singură semnătură: ALL’S CHOIR & BALLET

harta-lumiiVISAȚI O LUME ÎN ARMONIE?

Puneți alături voci feminine și voci bărbătești și ascultați-le cântând: ALL’S CHOIR.

Vă imaginați o lume în care iubirea să fie cântată, bucuria să joace teatru și zâmbetul să fie parola pentru o seară memorabilă?

Vreți mai mult ritm într-o lume haotică, amețitoare?

ALL’S CHOIR & BALLET va umple scena cu freamătul dansului.

HARTA LUMII PE PORTATIV se adresează publicului veșnic tânăr, juniori si seniori deopotrivă, invitați să descopere noblețea muzicală dintr-o lume întreagă. Iar la Ploiești îi veți putea vedea și asculta pe 24 octombrie, pe scena Teatrului Toma Caragiu.

ALL’S CHOIR vă propune înconjurul lumii întregi prin cântec, dans și teatru!

 harta-lumii1 ALL’S CHOIR este format din cântăreți de operă, din ansamblurile corale ale Operei Naționale și ale Filarmonicii ”George Enescu” din București , cu experiență artistică internațională în țări precum Marea Britanie, Elveția, Grecia, Ungaria, Spania, Olanda, Belgia, Israel, Coreea de Sud, Japonia,Thailanda.

Imaginati-vă că fiecare voce din ALL’S CHOIR este ca un sipet plin cu comori: armonice, nuanțe, pauze expresive, accente etc.

Vocile ALL’S CHOIR se desprind pe rând din mijlocul grupului și pășesc la rampă, pentru că fiecare are momentul său de excelență când devine solist. Astfel, vor demonstra cum sună în muzică TOȚI PENTRU UNUL, UNUL PENTRU TOȚI!

De la Cielito Lindo la Kalinka, de la Besame mucho la Non ti scordar di me și La vie en rose, din Irlanda până în Israel și din Ecuador până în China, ALL’S CHOIR vă poartă într-o croazieră muzicală în care veți descoperi că trăim într-o lume ”conectată”, că zâmbetele sau lacrimile sunt peste tot în lume la fel, iar bucuria este pretutindeni aceeași.

Mugurel și Ciuleandra, Az a szép și Hava Nagilah ne dovedesc artistic cât de mare e bogăția lumii acesteia în care fiecare are amprenta sa.

Iar emoția artistică, live, este cea care ne leagă cu fire subtile de energie, atunci când suntem prezenți la spectacolul muzicii.

h-lumiiProgramul spectacolului cuprinde piese din repertoriul rusesc, evreiesc, italian, francez, japonez, spaniol, irlandez etc.

Reprezentațiile ALL’S CHOIR & BALLET au loc în sălile de spectacole sau în spații neconvenționale, piețe publice, parcuri etc.

Spectacolul va propune piese corale foarte apreciate de public, în alternanță cu momente solistice, elemente coregrafice, teatru si secvențe de interactivitate cu publicul.

Noi aducem armonia si pledăm pentru întelegere si comunicare prin muzică.

https://www.youtube.com/watch?v=qUTNABEa1to

DURATA: 90 minute

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.