Investitii de peste 10 milioane de lei in Busteni.

Primaria Busteni vrea sa investeasca in modernizarea infrastructurii turistice si in cresterea calitatii serviciilor din statiune, lucrarile vizand printre altele construirea unui amfiteatru si a unei gradini botanice, iar proiectul are o valoare estimata la 10,7 milioane de lei, fara TVA.

Lucrarile mai vizeaza construirea unui centru polivalent, a unei sali pentru activitati sportive indoor si a unui pavilion muzical. Proiectul mai prevede amenajarea a trei parcuri (Parcul Contemplativ, Parcul in padurea cu pini si Parcul Central), a instalatiei de iluminat pentru partia Kalinderu si reabilitarea unei strazi, informeaza Mediafax.

In acest sens, Primaria Busteni va organiza o licitatie pentru a desemna firma care se va ocupa de lucrarile de constructie care vor dura 21 de luni de la data atribuirii contractului, potrivit unui anunt al institutiei.

Firmele interesate sa participe la licitatie trebuie sa depuna o garantie de participare in valoare de 18.000 de lei si una de buna executie, de 5% din valoarea contractului.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 februarie.

Proiectul, care are o valoare estimativa de 10,7 milioane de lei, fara TVA, va fi finantat in principal prin fonduri nerambursabile din Fondul European de Dezvoltare Regionala si de la bugetul national si cel al orasului Busteni

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.