Întâmplări stranii din Bucegi

Întâmplări stranii din Bucegi

Mulţi dintre cei care merg anual în Bucegi au trecut, poate, prin întâmplări stranii, cărora nu le-au dat însă prea multă atenţie, ci s-au mulţumit să le experimenteze şi să le trateze ca pe poveşti de spus la taifas cu prietenii.

Unii au privit însă lucrurile mai în profunzime şi au cercetat mai în amănunt, în condiţiile în care despre Bucegi se spune că ar fi polul energetic al României.

O echipă de la „Lumea misterelor”, publicaţie adresată pasionaţilor în domeniu, a organizat o expediţie în Bucegi, în zone asupra cărora planează numeroase enigme şi unde se spune că se manifestă energii absolut inexplicabile.

În timpul excursiilor lor, ei au descoperit locuri în care fie aparatele de fotografiat digitale se resetau din senin (Valea Albă, „La stâncă”), pentru ca apoi să-şi revină la fel de brusc şi inexplicabil, fie zone în care acestea se declanşau brusc şi chiar realizau fotografii foarte bun.

Pe un drum forestier care duce la cabana Gura Diham, au descoperit mai multe pietre paralelipipedice care semănau a monumente funerare, lângă care au constatat că acumulatorii aparatelor foto s-au descărcat din senin, cu tote că erau noi, la fel şi bateria de la telefonul mobil sau cea de la camera video.  Şi în acest caz, toate şi-au revenit după ce grupul s-a îndepărtat de locul respectiv.

Ceva mai sus pe traseu, membrii echipei au întâlnit un pâlc de copaci în interiorul căruia era un curent de aer inexplicabil de cald, iar pietrele erau şi ele calde, cu toate că afară era destul de răcoare, expediţia desfăşurându-se pe finalul lui octombrie 2009.

Revenind ulterior în zonă, împreună cu mai multe persoane, printre care se numărau şi sceptici, cercetătorii au constatat acelaşi tip de manifestări ca şi înainte. În plus, persoanele care au participat la expediţie au experimentat o golire de energie, iar cei care au atins pietrele funerare misterioase chiar au avut ameţeli, pierderi de echilibru şi au simţit minute bune o apăsare în piept.

Toate bizareriile şi legendele legate de Munţii Bucegi, nu schimbă însă faptul că acest masiv va reprezenta întotdeauna o sursă de energie şi de poveşti pentru împătimiţii muntelui, una dintre cle mai frumoase zone de la noi din ţară, care trebuie respectată şi protejată ca atare.
sursa: romaniatv.net

Monica BOSTAN

(2052)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.