Insane Crew este locul 1 la Cupa Liceelor la street dance

Trupa de dans Insane Crew din Ploiesti a castigat sambata, 10 martie, locul 1 la categoria “Alte judete”  in cadrul evenimentului “Cupa liceelor la street dance 2012”, la Bucuresti. In marea finala dansatorii au obtinut locul 17 din aproximativ 200 de trupe, reprezentand Colegiul National I.L. Caragiale din Ploiesti.

Trupa de dans Insane Crew a fost infiintata in urma cu un an jumatate, fiind ideea lui Eduard Dumitru, care este si coregraful trupei: “Eu singur m-am hotarat sa fac o trupa de dans pentru Balul Bobocilor, iar ulterior a aparut in vizor Cupa Liceelor la street dance ”. Insane Crew a participat si in 2011 la Cupa Liceelor la street dance, insa intr-o alta formula, obtinand atunci locul 7 la categoria “Alte Judete” si nu au putut merge mai departe in acel an, dar totul i-a ambitionat. Dupa asta Eduard a schimbat formula si a mers mai departe: “Am strans oameni iubitori de dans din Ploiesti si mi-am continuat treaba”.

Cei de la Insane Crew au dansat si in cadrul Freefest Bucov in 2011, dupa care au pornit intr-o excursie la Brasov, doar pentru a se distra, dar intr-un final au ajuns intr-un club unde au fost urcati pe scena si toti brasovenii strigau: Petrolul, Ploiesti si Insane Crew.

Din trupa fac parte 17 dansatori, dar in showuri si concursuri intra doar cei mai buni, maxim 8 persoane. Se antreneaza de doua ori pe saptamana in weekend.

Acum asteapta sa vada ce evenimente si concursuri se vor mai organiza in Ploiesti si nu numai.

Iuliana Ruxandra Dinu

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.