„Inferno”

„Inferno”

Prin bunăvoinţa Bibliotecii Judeţene “Nicolae Iorga” şi a directorului Nicolae Boaru, vă prezentăm în fiecare zi, recenzia unei cărţi. Astăzi “Inferno”, de Dan Brown.

Lectură plăcută!

Monica BOSTAN

 

Editura RAO

„Inferno” este o combinaţie abilă de mister, thriller, istorie şi cultură, care îl poartă pe cititor de la Florenţa la Veneţia şi apoi la Istanbul. Dinamic şi ingenios construit, romanul prezintă toate elementele cu care Brown şi-a obişnuit deja cititorii – un om de ştiinţă nebun, cu un ţel bine conturat, un mister greu de dezlegat, simboluri extrase din Divina Comedie de Dante Alighieri, mesaje secrete, elemente de artă şi de istorie şi o iminentă catastrofă de proporţii planetare.
Romanul a surprins deja lumea editorială mondială în prima lună de la apariția sa cu 1,1 milioane de exemplare vândute în prima săptămână în SUA și 300 000 de exemplare vândute în Italia în primele două săptămâni.
Dan Brown a schimbat concepția asupra a tot ce înseamnă bestseller devenind un fenomen mondial. A reușit să spargă tipare și să transforme tulburatoarele enigme ale omenirii în literatura de mare succes, înregistrând și în România un record uimitor.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.