Incep inscrierile pentru Clubul de Arta in Ploiesti

clubul de arta

Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua va lanseaza provocarea de a face parte in primul Club de Arta din Ploiesti. In cadrul acestui club vom organiza cursuri de pictura, modelaj artistic, design vestimentar si design ambiental.

Dintre toate manifestările umane, arta este fără doar şi poate cea mai apropiată de adevărata natura a fiinţei care îşi are sediul în tine. E frecvenţa infinitului într-un cadru finit. Plecând de la iniţierea în tainele desenului şi până la magia amestecului culorilor, de la întâlnirea cu misterele picturii murale, picturii realiste, până la marii artişti ai secolului 20, şedintele noastre de creaţie sunt diverse şi interesante, făcute exact pentru ca voi să explorati propriul univers creativ. Vă puteti găsi noi pasiuni cum ar fi: decorarea de interioare sau modă şi puteti găsi noi forme ale exprimării libere cu ajutorul picturii, modelajului, colajului şi graficii. Prin aplicarea – în cadrul cursului – a diverselor strategii se pot descoperi copii cu aptitudini, se formeaza si se dezvolta acele priceperi si deprinderi specifice activitatii artistico-plastice care vor permite obtinerea unor rezultate foarte bune si ulterior.

Grupele se formează la început de an şcolar sau trimestru, ori la cerere cu un numar minim de 10 cursanti. Formarea unei grupe este întotdeauna conditionată de înscrierea numarului minim. Dacă doriţi să vă alăturati unei grupe existente sau doriţi să vă formaţi propria grupă, completaţi formularul de înscriere menţionând opţiunea pentru grupa dorită. De îndata ce formularul va fi procesat veţi fi contactat pentru a vi se oferi mai multe detalii legate de curs. Daca nu există locuri libere pentru grupa in care doriţi să vă înscrieţi vom căuta să găsim o altă grupă care să corespundă cererii dumneavoastră.

Cursul pentru incepatori se adreseaza persoanelor care vor sa faca cunostinta cu arta si tehnicile de desen,pictura, grafica si modelaj intr-un atelier de pictura.

 

 

Detalii: www.acumaidc.ro

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 1. As dori mai multe informatii privind organizarea cursurilor de pictura.
  Multumesc.

  Reply
 2. Se mai fac inscrieri la clubul de arta in Ploiesti? Cand? Sunt interesat. Doresc sa primesc informatii. Multumesc.

  Reply
 3. Se mai tin cursurile de pictura?As fi interesata.Multumesc.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.