Inca un sediu nou de primarie, inaugurat in Prahova, la Berceni

Administraţia comunei prahovene Berceni a inaugurat, vineri, noul sediu al Primăriei, construit în decurs de un an, în urma unei investiţii de două milioane de lei. Noua clădire a fost realizată în spatele vechiului sediu, care avea o vechime de peste 130 de ani. Lucrările au început în noiembrie 2011. După finalizarea lor, administraţia locală a decis demolarea vechii clădiri şi mutarea întregii activităţi în noile spaţii. Noul imobil are 15 săli, spaţiu pentru o bibliotecă, o sală de consiliu încăpătoare, dotări moderne, aer condiţionat, instalaţie de încălzire şi centrală termică pe gaze.

La inaugurare a participat preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, care le-a dat temă autorităţilor locale ca acum, după ce-au realizat un sediu cu adevărat european, să adopte şi o atitudine pe măsură: „În urmă cu un an şi jumătate, când am fost invitat la o şedinţă de consiliu local, am întrebat cât timp mai doreşte comuna Berceni, o comună puternică, la marginea Ploieştiului, să stea într-o primărie tip coteţ”.

Inaugurarea Primăriei Berceni a venit după ce, vinerea trecută, conducerea CJ a participat la deschiderea noului sediu al administraţiei locale din Bărcăneşti. Aici, vechea clădire fusese demolată pentru a lăsa loc autostrăzii, iar în ultimii ani, până la ridicarea celei noi, autorităţile locale au stat într-un imobil închiriat.

3 primării noi în Prahova

În anul 2012 sunt programate trei inaugurări de primării. După Bărcăneşti şi, acum, Berceni, săptămâna viitoare este programată deschiderea noului sediu al Primăriei Jugureni.

Sursa: Ph-online.ro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.