In Prahova se afla curba de cultura

Ce este curbadecultura?

curbadecultura este o initiativa de spatiu cultural liber in mediul rural. Este manifestarea gandurilor pozitive legate de spatiul rural si, in acelasi timp, o oportunitate de dezvoltare a identitatii comunitare.

curbadecultura este o suita de idei si proiecte adresate, pentru inceput, tinerilor si comunitatii prahovene din comuna Izvoarele. Este o stafeta preluata de la inaintasi, de la cei care, cu bunavointa si dedicare, au construit in urma cu peste 100 de ani cladirea in care acum ne bucuram de gazduire.

curbadecultura este o initiativa tanara de revitalizare a spatiului rural, de redescoperire a radacinilor pornind de la ramuri.

Misiunea curbadecultura este sa contribuie la dezvoltarea adolescentilor si tinerilor ca parte integranta din comunitatile in care traiesc, constienti de apartenenta la cultura Romaniei si de rolul lor de cetateni activi, responsabili.

Valorile care ghideaza curbadecultura in viata de zi cu zi, si care credem ca pot schimba dinamica societatii romanesti, sunt: – educatie – participare – egalitate – lucru in echipa – dezvoltare continua – autocunoastere – toleranta .

Va place? Vreti mai mult?

http://www.curbadecultura.ro

Aici este locul

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.