Impreuna putem ajuta la infiintarea primului centru de resurse pentru tineri

In ultimele luni am avut marea sansa sa cunosc foarte multi tineri talentanti din diverse medii sociale care nu sunt ajutati pentru asi urma visul. Farte greu se gasesc oameni care sa-si doreasca sa spijine dezvoltarea lor in plan social si profesional. Nu o data si eu m-am lovit de indiferenta oamenilor cu privire la cei din jurul lor si mai grav, nu vad frumusestea din cei pe care-i intalnesc. Egoismul, oportunismul sunt doar cateva din „bolile”  care ameninta umanitatea ce ne caracterizeaza.

Sau poate nu, poate ca in fiecare dintre noi mai exista un strop de speranta si dorinta de a schimba ceva in jurul nostru. Nu are rost sa mai asteptam minuni, pentru ca cele mai mari minuni sunt cele la care luam si noi parte si la care contribuim cu ceva . Oricat de putin, oricat de mult, important este sa fi acolo, sa fi in mijlocul evenimentelor si mai mult decat atat, sa le poducem.

Asta este si suportul motivational care ma face sa va provoc la o minune, minunea de a ajuta la dezvoltarea, formarea si promovarea unor tineri care fara noi raman doar niste simpli anonimi.

Din pacate si minunile costa si pentru a se intampla avem nevoie de resurse indiferent de sursa sau felul lor de a fi. Si minunea la care va provoc nu face rabat. Am facut noi ce am putut pana azi, dar, vrem sa crestem. Concret, despre ce este vorba.

Vrem sa infiintam in Ploiesti, in premiera nationala, un centru de resurse pentru tinerii fara posibilitati. Un centru in care tinerii talentati de muzica sa-si poata inregistra compozitiile, tinerii talentati de juranlism sa-si poata edita si publica articolele, tinerii taletati de film sa-si poata filma si prelucra creatiile, tinerii talentati de pictura sa-si poata dezvolta capacitatea de a crea si de ași valorifica tot ceea ce creeaza.

Pentru a strange fonduri pentru acest vis, va propun organizarea unui spectacol caritabil in spre finalul lunii Iunie. Fondurile stranse sa fie folosite infiintarea acestui centru.

Vom revenii cu amanunte in articolele viitoare.

 

(206)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 1. O foarte buna idee; daca va avea sorti de izbanda ar fi minunat!
  Va urez mult succes!

  Reply
 2. Cum ma pot implica in acest proiect?

  Reply
 3. Vom face un grup de lucru din care ne bucuram sa faceti parte.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.