Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile cauta evaluatori

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile cauta evaluatori pentru participarea la evaluarea cererilor de finantare primite in cadrul Schemei de grant pentru ParteneriateFundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile cauta evaluatori pentru participarea la evaluarea cererilor de finantare primite in cadrul Schemei de grant pentru Parteneriate, Fondul Tematic pentru Parteneriate si Experti, Programul de Cooperare Elvetiano-Roman.  

Persoanele care candideaza pentru aceasta pozitie trebuie sa aiba cunostinte excelente de limba engleza si cunostinte/ expertiza in urmatoarele domenii:
–    experienta de lucru in sectorul neguvernamental/ public romanesc, in special in proiecte derulate in parteneriat cu entitati publice si private din Romania si/ sau din strainatate;
–    buna cunoastere a sectorului public si neguvernamental;
–    experienta in procesul de selectie din cadrul schemelor de grant;
–    experienta in management de proiect, in special in proiecte finantate prin diferite scheme de grant;
–    diversitate in activitati implementate / metodologii de lucru / abordari.
Experienta de lucru in proiecte de parteneriat elvetiano-roman si/sau cunostinte despre cooperarea dintre cele doua tari este considerata un avantaj.
Se asteapta ca persoanele interesate sa demonstreze o excelenta capacitate de analiza si sinteza si bune abilitati de comunicare.
Persoanele interesate sunt invitate sa trimita CV in limba engleza prin e-mail la adresa partnership@fdsc.ro, mentionand la subiect evaluator TF PF pana cel tarziu 22 iulie 2012. Mentionam ca vor fi contactati si invitati la interviu doar candidatii aflati pe lista scurta in urma selectarii CV-urilor.
Pentru mai multe informatii referitoare la Schema de grant pentru Parteneriate din cadrul Fondului Tematic pentru Parteneriate si Experti, va rugam consultati pagina de internet www.fdsc.ro/parteneriate

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.