Fundatia PACT lanseaza a doua runda a programului de finantare PACT pentru COMUNITATE dedicat comunitatilor mici

Fundatia PACT (www.fundatiapact.ro) lanseaza a doua runda a programului de finantare PACT pentru COMUNITATE dedicat comunitatilor mici din sudul Romaniei

Prin PACT pentru COMUNITATE, Fundatia PACT isi propune sa contribuie la producerea unor schimbari pozitive si de lunga durata in comunitaţile in care lucreaza; sa contribuie la crearea de comunitati puternice si solidare, construind capacitatea membrilor acestora de a lua initiativa si a se asocia pentru a imbunatati conditiile de trai si calitatea vietii pentru intreaga comunitate, valorificand responsabil resursele locale.

 

Incepand din acest an, programul PACT pentru COMUNITATE are trei linii de finantare:

  1. Proiecte de dezvoltare comunitara;
  2. Initiative de economie sociala;
  3. Dezvoltare de organizatii comunitare noi – Invatare, Participare, Incredere.

Fiecare din cele trei linii de finantare are propriul sau set de documente, inclusiv ghidul distinct al aplicantului. Aplicantii pot depune unul sau mai multe proiecte, pentru oricare din liniile de finantare in care se incadreaza ca solicitanti eligibili. Va rugam sa utilizati ghidul aplicantului pentru fiecare componenta, in functie de cea pe care doriti sa o accesati.

 

Programul de finanțare „PACT pentru COMUNITATE” este dezvoltat de Fundația PACT cu sprijinul Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe (CEE Trust – www.ceetrust.org).

 

Parteneri si parteneri media: Reper21 (prin proiectul de responsabilitate sociala in randul societatii civile „Societal”), Mindfruit, Radio Romania Actualitati, Radio Antena Satelor, Romania Pozitiva, Eurodesk, Cooperativa Urbana, InspireBusiness, StiriONG, CSR Media.

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.