Flashmob impotriva traficului de persoane in Ploiesti

In data de 18 octombrie, Ploiestiul a ingheatat pentru 4 minute. In parcul Nichita Stanescu, la ora 17:00, Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua a organizat un flashmob cu scopul constientizarii traficului de persoane. In fiecare an milioane de oameni sunt exploatati prin munca. In acest an, Ploiestiul a participat la un protest pasnic pentru a atrage atentia asupra acestora si pentru a dovedi ca aceste situatii pot fi evitate de catre comunitatea in care traim.

Participantii au fost imbracati in negru si au avut pancarte ori bannere inscriptionate cu alegerile garantate de drepturile fundamentale, dar incalcate prin traficul de persoane. Unul dintre voluntarii AIDC a atentionat participantii la ora 17:00. Din acel moment, acestia au stat nemiscati timp de 4 minute, timp in care oamenii ce au trecut prin parc si au urmarit manifestatia.

Traficul de persoane constituie o violare a drepturilor omului şi o atingere adusa demnitatii si integritatii fiintei umane, o ameninţare asupra securitaţii individului si a valorilor sociale si morale.

Besoiu Theodora

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.