Final de drum pentru proiectul „Consiliere si Suport pentru Femeia – Mama a copilului cu handicap”

Primăria municipiului Ploiești și Asociația Zonta Club Ploieşti  anunță finalizarea proiectului “Consiliere si Suport pentru Femeia – Mama a copilului cu handicap”.

Sesiunea finală a proiectului se va desfășura marti, 04.12.2012,  începând cu ora 09:00, la Scoala Ajutatoare nr. 2 Ploiesti

In cadrul proiectului s-au evidentiat trei mame, din cele 25 de cursante, care vor colabora mai departe cu asociatia Zonta Club Ploiesti. Prin această colaborare se doreste  aducerea plus valorii in viata personala, in cea a scolii si in viata asociatiei, prin realizarea  unor obiecte hand made, care vor fi prezentate mai apoi in cadrul evenimentelor organizate sau la care participa Zonta Club Ploiesti.

Asociaţia Zonta Club Ploieşti este formată din antreprenori şi profesionişti, care conlucrează pentru  creşterea statutului femeilor prin servicii, educaţie şi susţinere, fiind membră a  Zonta International.

Proiectul este realizat de catre asociatia  Zonta Club Ploiesti urmarind linia internationala de Educare a femeilor și  este finantat de  Municipiul Ploiesti, in proportie de 89.09%.

(102)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.