FIAT!Debate 2011

Primăria Municipiului şi Asociaţia de Educaţie Socială ARES Ploieşti organizează în perioada 29 aprilie – 01 mai 2011, Competiţia de dezbateri academice în format World Schools „FIAT!Debate 2011”.  Acest eveniment este cel mai important organizat în ceea ce priveşte mişcarea de dezbateri academice din România, fiind singura competiţie de acest gen care găzduieşte în fiecare an participanţi din străinătate.

Sumele alocate de Primăria Municipiului Ploieşti pentru organizarea acestei competiţii se ridică la valoarea de 15.000 lei.

Această ediţie a concursului va reuni aproximativ 100 de participanţi, elevi şi studenţi din Germania, Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei, Nigeria, Bosnia Herţegovina şi România, grupaţi în 30 de echipe. Subiectele abordate în cadrul concursului vor avea ca temă dreptul internaţional.

Municipiul Ploieşti va fi reprezentat în întrecerea de dezbateri de 40 de elevi, care provin de la Colegiile Naţionale „Mihai Viteazul” şi „Ion Luca Caragiale”.

În acest an, concursul internaţional „FIAT!Debate 2011” va fi găzduit de oraşul Sinaia. Deschiderea oficială va avea loc în data de 29 aprilie 2011, cu începere de la ora 14:00 la vila Casa Duca Sinaia. Finala competiţiei şi premierea câştigătorilor vor avea loc în ziua de 1 mai, de la ora 14:00, în incinta Cazinoului Sinaia.

Sursa: comunicat de presa

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.