Fii alaturi de proiectul de promovare a judetului Prahova

PromovamPrahova, este în primul rând un ziar – online.

PromovamPrahova, este un proiect de promovare a județului Prahova.

Ce promovăm?

Valorile județului Prahova în integralitatea lor.

Cum promovam?

Noi scriem despre partea bună, despre oameni simpli, înzestrați cu talent, evenimente inedite, Valea Prahovei, Munții Bucegi, orașele, satele si comunele prahovene, expoziții, lansări de carte, muzicieni, pictori ce să o mai lungim….

…….noi promovăm tot ce-i mai bun in Prahova.

De ce PromovamPrahova?

Pentru ca este timpul pentru stiri de bine, pentru promovarea lucrurilor bune, indiferent de mărimea lor, indiferent de oamenii ce le produc.

Pentru ca este timpul sa aratam cu degetul…..

….. lucrurile cu care ne mandrim!

Suntem o echipă tânără, fără prea multe fonduri dar cu entuziasm, curaj și dragoste pentru Prahova, pentru România. Scriem visele prahovenilor, scriem sperantele, scriem vrând să arătăm tot ce este mai bun și mai frumos în Prahova, noi suntem PromovămPrahova.

Vrem să creștem, să rămânem în Prahova, să ne mândrim cu județul nostru.

Noi îl promovăm!

Tu PromoveziPrahova?

Alature-te echipei noastre! Spune-ne realizarile tale si noi le vom publica pe site! Anunta-ne daca ai vazut ceva ce te-a facut sa spui BRAVO, iar noi vom anunta pe toata lumea!

Fii alaturi de echipa noastra!

Orice ajutor, oricat de mic este important pentru noi. Lucram voluntar, dar ca sa ne putem desfasura activitatea avem nevoie de fonduri pentru……… Ajutorul tau va insemna un articol, un articol va fi o raza de incredere iar increderea va genera rezultate noi pentru Prahova!

Sustine PromovamPrahova si noi vom informa tot judetul!

Federatia Organizatiilor Nonguvernamentale din judetul Prahova, C.I.F(C.U.I): 19131252, cont bancar RO05RNCB0205062868590001 deschis la BCR Prahova.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
  1. Tudor Gheorghe 20/12/2011, 06:35

    Rodica Tudor a obtinut Premiul 1 la festivalul national de muzica usoara Aurelian Andreescu desfasurat in perioada 8-10 decembrie la Teatrul Constantin Tanase din Bucuresti.
    Rodica este din localitatea Marginenii de Jos, comuna Filipestii de Targ, judetul Prahova.Este masteranda la Universitatea din Bucuresti specializarea lingvistica comparata si studenta la Facultatea de drept a Universitatii Dimitrie Cantemir din Bucuresti.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.