FC Bihor-Petrolul Ploiesti 0-0

Partida de la Oradea a inceput cu un moment de reculegere, in memoria scriitorului si cronicarului sportiv Fanus Neagu.

50 de „lupi galbeni’ au insotit echipa la Oradea.

Prima parte a partidei,a fost una anosta,gazdele au dominat tactic,fara a isi crea ocazii mari,iar ploiestenii au stat ” la cutie „,incercand sa-si creeze ocazii,jucand din „prima” fara a ameninta cu adevarat poarta oradenilor.

Scorul la pauza a fost „alb”,datorita unei reprize sarace in faze de poarta.

In repriza a-2-a,gazdele au iesit de la cabine,hotarate sa transeze victoria, in minutul 46 ,Florean a centrat perfect , iar Markus, de la sase metri, a reluat cu latul, din voleu, peste poarta aparata de Zimmerman.
In replica, „lupii” puteau sa deschida scorul  in minutul 71, atunci cand Catarama, , a tras puternic de la 16 metri, sub transversala, doar interventia foarte buna a lui Pogacsics evitand deschiderea scorului.

Din minutul 76, oradenii au ramas in 10 oameni,dupa eliminarea lui Danci,dar din pacate „gazarii” n-au stiut sa profite de omul in plus,terminand la egalitatea cu FC bihor Oradea,amanand pentru o saptamana,petrecerea de promovare in prima liga.

„Lupii galbeni” au obligatia ca in ultima etapa,sa invinga pe teren propiu pe CSM Rm.Valcea si sa nu mai astepte cu emotii un rezultat negativ al celor de la Dacia Mioveni.

FC Bihor: Pogacsics – Moraru, Musca (cpt.) ( Petrache), S. Oltean, R. Lupu – Sorian, Danci, Selagea ( Fl. Pop) – Florean, Markus, Barza (53- Cigan).
Antrenor: Gheorghe Ghit.
Petrolul: Zimmermann – M. Tudor, Benga, Ljubinkovic (cpt.), P. Stoica – V. Duru – L. Mihai ( Carja), Fl. Dumitru ( Cr. Vlad), Buhusi (Catarama), Oprita – Buhaescu.

Antrenor: Valeriu Rachita.

Arbitri: Sebastian Coltescu (Craiova) – Florin Eduard Ungureanu (Bucuresti), Petru Marian Gaspar (Timisoara).

sursa foto: liga2.ro

Gabriel Dima

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.