Fara carute in Ploiesti

Primaria Municipiului Ploieşti, prin Politia Locala Ploiesti, a aplicat sanctiuni contraventionale detinatorilor de atelaje  in valoare totala de 3000 de lei.

In perioada 3-5 august 2012 au fost aplicate un numar de 6 sanctiuni contraventionale detinatorilor de atelaje care circula pe raza municipiului Ploiesti pe alte trasee decat pe cele stabilite prin HCL nr. 137/2012.  Printre cei care circula cu atelaje cu tractiune animala se gasesc si cei care transporta saci cu peturi colectate din zonele platformelor gospodaresti.

Astfel, vineri, 3 august 2012, politistii locali l-au surprins  pe numitul V.G., de 26 de ani, cu domiciliul in Ploiesti, care circula cu un atelaj cu tractiune animal pe str. Intrarea Cazarmii, incarcat cu saci cu peturi colectate din zonele platformelor fgospodaresti. In consecinta, a fost sanctionat contraventional, luandu-se si masura complementara de confiscare a atelajului.

Actiuni asemenatoare se vor derula  si in perioada urmatoare pe raza municipiului Ploiesti.

Patrulele pedestre şi mobile aparţinând Poliţiei Locale au depistat și o serie de persoane care consumau băuturi alcoolice pe domeniul public, în zone precum str. Mărășești, Șoseaua Nordului, în perimetrul Gării de Sud, str. Aleea Godeanu și str. Lacul Bâlea. Au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de 750 lei – conform Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniștii publice.

Totodată, polițiștii locali au acționat pentru combaterea fenomenului cerșetoriei, prin sancționarea și îndepărtarea din zonă a persoanelor care apelau la mila publică. În acest sens, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.650 lei – potrivit Legii nr. 61/1991.

Pentru depozitarea deșeurilor pe domeniul public, în afara recipienților de pe platformele gospodărești, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, valoarea totală a acestora fiind de 850 lei, în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 228/2006.

sursa: comunicat de presa

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.