Evenimentul „Dăruieşte o nouă viaţă” s-a bucurat de succes

Evenimentul „Dăruieşte o nouă viaţă” s-a bucurat de succes

La cea de-a treia ediţie a evenimentului de caritate „Dăruieşte o nouă viaţă“, desfăşurată joi, 12 decembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Sala Constanţa, Organizatorul Societatea Companiilor Hoteliere Grand a strâns 10.500 de euro în beneficiul copiilor şi tinerilor din Organizaţia Umanitară CONCORDIA.

Naistul Nicolae Voiculeţ a cântat împreună cu copiii din CONCORDIA
Copiii şi tinerii organizaţiei au cucerit invitaţii cu Muzicalul „Ţara CONCORDIA” – un mod artistic original de a-şi spune poveştile de viaţă. Invitatul special Nicolae Voiculeţ, faimosul interpret la nai de talie internaţională, a cântat alături de corul de copii şi a susţinut un recital din muzica populară româneacă.

„Vă mulţumesc că mi-aţi oferit acestă mare şansă să cânt pentru copii. Profit de ea de fiecare dată“, a fost mesajul virtuozului naist după recital.

În cadrul expoziţiei cu vânzare, invitaţii au putut achiziţiona produse handmade realizate de copii şi tineri în cadrul Atelierului de Artă, dar şi produse de panificaţie realizate după reţete tradiţionale la Brutăria CONCORDIA.
La licitaţia din cadrul evenimentului „Dăruieşte o nouă viaţă” colierul Kabbalah al creatoarei de bijuterii conceptuale Thea Haimovitz a fost adjudecat pentru suma de 600 de Euro.
Bijuteriile şi accesoriile de la faimoasele branduri italiene Roberto Cavalli şi Valentino au fost adjudecate la suma totală de 1300 de euro, iar moderatoarea evenimentului, Andreea Esca a câştigat la licitaţie voucherul „Makeover“ la GETT’S Salons, pentru care a oferit 175 de euro.
Tabloul în ulei, pictat de Simona Pătruleasa, a fost adjudecat la suma de 125 de euro, iar ia bucovineană oferită de Anca Rusu le-a adus copiilor din Concordia 350 de euro.

La suma totală câştigată la licitaţie s-au adăugat donaţii din partea unor companii şi persoane private.

Toate fondurile obţinute în urma licitaţiei vor fi donate  în beneficiul copiilor şi tinerilor din Organizaţia Umanitară CONCORDIA.

„Noi toţi cei din organizaţie dorim să spunem, prin spectacolul nostru, „mulţumesc“ tuturor celor care ne-au ajutat în acest an prin donaţii, sponsorizări, voluntariate şi numeroase colaborări. Prin toate aceste acţiuni ne-aţi ajutat şi ne-aţi susţinut. În anul ce vine, sloganul organizaţiei noastre va fi „Împarte pâinea ta“, inspirat de cei care pregătesc zilnic, în brutăria noastră, pâinea pentru cei 500 de copii din organizaţia CONCORDIA – Irina Zaharia, Director al Organizaţiei Umanitare CONCORDIA România.

CONCORDIA este o organizaţie neguvernamentală, apolitică şi nonprofit, care are ca principal obiectiv recuperarea şi reintegrarea socială, şcolară şi profesională a copiilor şi tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau direct de pe stradă. În prezent, CONCORDIA ocroteşte peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale pe care le administrează în Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii-Rahtivani, Judeţul Prahova. De toţi aceştia se ocupă cu dedicaţie peste 200 de angajaţi, voluntari şi colaboratori.
Societatea Companiilor Hoteliere The Grand este un susţinător important al Organizaţiei Umanitare CONCORDIA. The Grand a organizat cele două ediţii precedente ale evenimentului de caritate „Dăruieşte o nouă viaţă“ în beneficiul copiilor din CONCORDIA şi a donat direct fonduri organizaţiei. Organizatorii speră ca acest eveniment să rămână un eveniment de caritate anual, prin care să ofere publicului ocazia de a ajuta copiii şi tinerii defavorizaţi din România.

sursa: comunicat de presă

Monica BOSTAN

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.