Ești tânăr şi vrei să fii antreprenor? 50.000 USD şi posibilitatea de a intra în elita tinerilor antreprenori din Europa te aşteaptă la capătul competiţiei Company of the Year, etapa naţională

Ești tânăr şi vrei să fii antreprenor? 50.000 USD şi posibilitatea de a intra în elita tinerilor antreprenori din Europa te aşteaptă la capătul competiţiei Company of the Year, etapa naţională

Pe 21 martie se finalizează înscrierile la Company of the Year, cea mai importantă competiţie de antreprenoriat din Europa, organizată de Junior Achievement-Young Entreprise, deschisă elevilor (15-19 ani) şi studenţilor (19-30 de ani).
Echipele participante vor accepta provocarea de a-şi transforma ideile de afaceri în produse şi servicii reale, cu ajutorul companiilor partenere şi al consultanţilor voluntari. Finala naţională are loc pe 28 mai 2014, iar câştigătorii vor merge mai departe, în finalele europene de la Amsterdam (2-3 iulie, studenţi) şi Tallin (22-25 iulie, elevi). Eforturile tinerilor vor fi răsplătite prin investiţii în companiile lor – 7.500 de dolari pentru elevi (oferiţi de Romanian American Foundation) şi 15.000 de euro pentru studenţi (oferiţi de Hyundai Motor Europe)).
Informații despre înscriere şi participare sunt disponibile online la companiaanului.ro (elevi), respectiv startup.jaromania.org (studenți).
Până acum s-au înscris în competiţie echipe formate din studenţi de la 14 universităţi din România şi 308 echipe de elevi de la peste 170 şcoli.
Echipele îşi pot mări şansele de a ajunge în finala naţională prin intermediul webinariilor şi programului de consultanţă, organizate de Junior Achievement România (JA) în parteneriat cu profesioniști din Amway, Arcelor Mittal, Citi, DuPont Pioneer, Enterprise Investors, Ernst&Young, FERD, General Electric, Hyundai, Metro, SAP, TMF și Vodafone.
În acest program, finaliştii vor realiza versiuni ale produsului sau serviciului lor, vor intra în contact cu potenţialii clienţi, vor susţine prezentări şi realiza vânzări reale, în încercarea de a convinge juriul că ideea lor de afacere este cea mai potrivită pentru a câştiga marele premiu.
La acest program care stimulează iniţiativa în afaceri în rândul tinerilor iau parte 34 de ţări de pe continent.
Contact
Lucian Grămescu Operations Manager, JA-YE Romania
Tel.: 021 312 3194 | Mobil: 0726 734 271 |E-mail: lucian.gramescu@jaromania.org

sursa:isj.ph.edu.ro

Monica BOSTAN

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.