Esti student sau tanar absolvent de studii superioare si cauti un loc de munca? Vino la UPG pe 4 – 5 Iunie

Grupul de Inițiativă JCI Prahova, în parteneriat cu Organizația Studenților din Universitatea „Petrol – Gaze” din Ploiesti organizează Zilele Carierei 2013, târg de joburi și eveniment de carieră pentru studenți și absolvenți de studii superioare cu până la 5 ani de experienŃă profesională.
Evenimentul va avea loc pe 4 și 5 iunie, între orele 10:00 si 18:00, la Casa de Cultură a Studenților din Ploiești și va aduce în atenția participanților companii mari și ONG-uri de renume din Prahova.
Scopul evenimentului este acela de a răspunde cât mai bine nevoilor de recrutare ale companiilor cu operatiuni în judetul Prahova (si nu numai). În plus, urmărim și oferirea de șanse în dezvoltarea profesională a tinerilor absolventi de studii superioare si a studentilor din acest judet.
Dincolo de prezentările firmelor și ale locurilor de muncă oferite, cei care vor participa la eveniment vor beneficia gratuit și de oportunităti de dezvoltare a abilitătilor si cunostintelor de management al carierei. Numeroase workshop-uri vor fi organizate de companii la Zilele Carierei 2013, iar singura condiție pentru participare este o înscriere online pe site-ul evenimentului.
Grupul de Inițiativă JCI Prahova este o organizație non-profit, adresată tinerilorantreprenori, lideri și profesioniști din Prahova, cu varste cuprinse între 18 și 40 de ani.

JCI – Junior Chamber International este una dintre cele mai importante ONG-uri din lume, având peste 115 organizatii nationale afiliate, cu peste 200.000 membri, cu filiale în peste 6.000 comunităti locale de pe tot globul. Fiecare membru JCI împărtăseste covingerea potrivit căreia, pentru a aduce o schimbare pozitivă pe termen lung, trebuie să devenim noi însine mai buni. Căutăm solutii pentru problemele din comunitătile noastre,
croite pe baza caracteristicilor acestora, pentru a construi o lume mai bună si creând astfel impact global.

sursa: http://ploiestiri.altphel.ro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.