“EGALITATE LA ANGAJARE SI LA LOCUL DE MUNCA” Campanie de informare şi conştientizare în vederea schimbării atitudinii sociale şi stereotipurilor la angajare şi la locul de muncă

Asociaţia Grupul de Economie Aplicată (GEA) vă invită la seminarul ““EGALITATE LA ANGAJARE SI LA LOCUL DE MUNCA”, ce va avea loc la Bucuresti, pe data de 28 februarie – ora 10:00, la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala (Str. Schitu Magureanu 9, sector 5) in Sala de consiliu.

Cateva informatii despre seminar:

Finantator: Seminarul face parte dintr-un proiect european, finantat din fonduri structural, ale carui activitati se desfasoara pe o perioada de doi ani.

Promotorul acestui proiect este Universitatea din Bucuresti, avand ca parteneri Grupul de Economie Aplicata (GEA), Universitatea “Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”  din Iasi, Agentia de Dezvoltare Comunitara “Impreuna” si Blocul National Sindical.

Obiectiv: de informare si constientizare in vederea schimbarii atitudinii sociale si streotipurilor la angajare si la locul de munca privind discriminare pe piata muncii din Romania, atat in randul angajatorilor cat si in randul angajatilor, privind persoanele afectate de boli care le influențează viața profesională și socială (HIV/SIDA, cancer, etc.) sau apartinand altor categorii defavorizate.

Grup tinta: persoane afectate de boli care le influențează viața profesională și socială (HIV/SIDA, cancer, etc.); reprezentanti ai unor asociatii care tin de grupul tinta

Brigita Orzan

Project Manager

Grupul de Economie Aplicata

Str. Andrei Muresanu nr 33, sector 1, Bucuresti

Mobil 0721 098 436

Tel.   031/405.47.75

Fax   031/405.47.78

e-mail: brigita.orzan@gea.org.ro

Internet: http://www.gea.org.ro

Confirmarea participarii se poate face telefonic la (031) 405 47 75, (031) 405 47 77, prin e-mail la adresa office@gea.org.ro sau prin fax (031) 405 47 78.

Detalii suplimentare la tel.: (031) 405 47 75

INVITATIE SEMINAR

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.