Editia a III-a a concursului „În pasi de dans”

În data de 8 iunie 2013 a avut loc la Căminul Cultural din  Păuleşti a III-a ediţie a concursului „În paşi de dans, organizat de Şcoala „Arhitect T.T. Socolescu” şi Rădulescu Ovidiu, directorul Căminului, unde au participat cei de la şcolile din comuna Aluniş, Ştefeşti, Nedelea, Plopeni Sat, Păuleşti, Tomşani, Ţintea şi Găgeni.

Concursul s-a desfăşurat pe 2 etape: cei de la clasele I-IV şi cei de la clasele V-VIII.

Concurenţii au venit în faţa juriului cu o largă gamă de dansuri de la cele tradiţionale îmbinate cu modernismul până la cele ruseşti sau indiene.

Coregrafiile au fost minunate iar ţinutele micuţilor impecabile.

La categoria I-IV au câştigat premiul III cei de la Păuleşti, premiul II cei de la Ştefeşti iar premiul I a fost câştigat de Tomşani, alături de minunata coregrafă Iulia Jalbă. Urcând o treaptă mai sus ajungem la cei de la categoria V-VIII unde s-au oferit mai multe premii. Comunele Ştefeşti şi Aluniş au obţinut menţiune, premiul III şcoala Nedelea, premiul II şcoala Tomşani şi premiul I cei de la şcoala din Păuleşti, împreună cu coregrafa Ioana Ivan. Însă au fost acordate şi alte premii cum ar fi premiul pentru cel mai special moment  care s+a acordat celor de la şcoala din Ştefeşti pentru dansul ielelor şi celor din Păuleşti pentru dansul rusesc. Un alt premiu a fost cel pentru cea mai bună dansatoare acordat Ştefaniei Cosma, din Tomşani iar marele premiu a fost obţinut de cei din Păuleşti.

Juriul a fost format din Alexandra Negulescu, Dragoş Mihai, Stănescu Laura şi Oprea Cătălina. Concursul a fost sponsorizat de S.C ROMBLAST S.R.L şi Primărîa şi Consiliul Local din Păuleşti.

 

 

GRAŢIELA   BELCIUG

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.