Echipele prahovene de fotbal ( juniori ) s-au calificat pentru fazele finale

La inceputul lunii viitoare, formatiile locale de juniori vor participa (la fazele finale.
Astfel, echipa de juniori B republicani (nascuti dupa 1 ianuarie 1994 ) a clubului FC Petrolul Ploiesti s-a calificat pentru faza zonala de pe primul loc in grupa, cu un parcurs excelent – 23 de victorii, trei egaluri si doua infrangeri.
Pentru faza urmatoare a competitiei, elevii lui Adrian Toader au  a fost repartizata in grupa B, si se vor ‘bate’  cu Farul Constanta (2 iunie), Steaua Bucuresti (3 iunie) si Noua Generatie Iasi (4 iunie).
Prima echipa din seria in care se afla si ploiestenii  se califica pentru faza semifinalelor, acolo unde speram sa ajunga si „lupii galbeni” cei mici.
O alta grupare prahoveana care si-a aflat, deja, adversarii din faza urmatoare a competitiei este echipa de juniori C – Astra Ploiesti. Formatia antrenata de Bucurel Darman a castigat, detasat, campionatul judetean, iar in runda urmatoare a competitiei va intalni, in ordine, pe CSS Alexandria (6 iunie), ASC Magurele (7 iunie), Sporting Pitesti (9 iunie) si CSS Giurgiu (10 iunie).
Cele cinci echipe vor juca in sistem campionat, fiecare cu fiecare, prima clasata calificandu-se pentru etapa urmatoare.
Grupa Astrei va juca la Ploiesti, pe stadionul Prahova.
In curand, alte doua grupe locale de juniori isi vor afla adversarii pentru faza nationala.  Conpet Ploiesti (juniori A ) si Petrolul 95 Ploiesti (juniori D ).
Conpet Ploiesti  este pregatita de Nicu Lazar, tehnician care l-a inlocuit pe regretatul  Bujorel Mocanu.
‘Petrolistii” sunt antrenati de Claudiu Toader.

Gabriel Dima

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.