Donăm inteligent, investim în viitor!

Donăm inteligent, investim în viitor!

De două ori pe an ne întâlnim să susținem proiecte prahovene cu impact în comunitatea noastră. Anul acesta, Cercul de Donatori Ploiești a ajuns la cea de-a șaptea ediție, iar până acum au fost finațate 17 proiecte, cu ajutorul a peste 200 de donatori.
Vino la Cercul de Donatori din 24 mai 2017, ora 18.30,  la Muzeul de Istorie, să îi cunoști personal pe reprezentatii proiectelor susținute la aceasta ediție. Poti veni împreună cu prieteni care vor să ajute, dar poate nu au știut în cine sa aiba încredere sau poate nu au avut timp să se implice mai mult.

În deschidere ne vom bucura de un moment artistic la nai, susținut de profesorul Cârstea Mihăiță, iar  reprezentanții proiectelor susținute la ediția din decembrie ne vor spune ce au făcut cu banii primiți.
Participarea este gratuită, completand acest formular =>  http://bit.ly/1UseVjM

Proiectele susținute la această ediție sunt:

Diana Ocioiu susține cât de mult poate terapia ABA pentru băiatul ei și pentru alți copii pe care îi ajută prin Asociația Curcubeul Autismului. Terapia ABA este un sistem de învăţare bazat pe recompense, care îşi propune să modifice comportamentul copilului cu autism în mod sistematic şi intensiv. La Cercul de Donatori o putem ajuta împreună să strângă fondurile necesare pentru a forma doi specialiști în terapie ABA, care vor lucra cu copii din asociație, reducând astfel costurile părinților, iar un numar cât mai mare de copii cu autism să beneficieze de cât mai multe ore de terapie ABA.

Antonela Ioniță prin Asociația Zâmbet de Copil convinge de 11 ani să vină  în România Caravana Stomatologică mobilă din Italia, împreună cu specialiști voluntari italieni. Aceștia tratează gratuit copiii instituționalizați și din familii nevoiașe (cazuri sociale), cu și fără dizabilități, sau infestați cu HIV, care primesc greu înțelegere în cabinetele stomatologice. În perioada 2006 – 2016, Caravana stomatologică a ajuns în 35 județe, a vizitat 26411 copii (din 359 centre).  În vara acestui an vor reveni pentru a treia oară în Prahova, iar Antonela are nevoie de susținere pentru o parte din materialele stomatologice și pentru o parte din combustibil.

Dna Profesoară Constantinescu Dana Cristina îl susține de 4 ani pe Alexandru, elev în Colegiu Elie Radu. Părăsit de mamă, numai cu un tată bolnav de tromboflebită, Alexandru se confruntă cu multe probleme de sănătate și cauzate de sărăcie. Luna aceasta a ieșit din spital, după un transplant de rinichi donat de tatăl său. De-a lungul timpului, Alexandru împreună cu tatăl său au reușit să construiască 2 camere din BCA, lângă camerele din chirpici în care locuiesc. Nu mai au posibilitatea să termine acoperișul pentru a se muta din toamnă. Dna Profesoară Constantinescu îl susține pentru a-i asigura un acoperiș când vor veni ploile.

Despre Cercul De Donatori Ploiești | www.cerculdedonatoriploiesti.ro

Cercul de Donatori Ploiești este organizat de două ori pe an de către Fundația Comunitară Prahova șoi este un eveniment de strângere de fonduri prin care sunt susținute proiecte locale cu resurse locale. În cele șase ediții desfășurate, au fost susținute 17 proiecte cu 47600 lei, cu ajutorul celor 219 de donatori individuali.

 

Donează 2 ore din timpul tău pentru a fi alături de oameni ca tine, cărora le pasă, care observă și susțin acțiunile frumoase. 

(95)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.