Din seria voluntari AIDC. Episodul 2

Bianca B.

Bianca B

Hobby-urile mele apartin de domeniul artei: desenul, fotografia si lectura. N-as putea alege unul singur, e egalitate intre desen si fotografie deoarece sunt mijloacele mele preferate prin care pot sa ma exprim cel mai bine . Ador desenul de când eram mica, iar fotografia ma pasioneaza din scoala generala.
Sunt voluntara deoarece imi place sa ofer ajutor oamenilor care au nevoie de el. Sunt de parere ca prin activitatea noastra ii putem inspira si pe ceilalti sa ajute oamenii in viata de zi cu zi, sa devina mai prietenosi si mai buni unul cu celalalt. intr-un fel, cred ca atunci când ajuti un om, te ajuti si pe tine insuti deoarece prin o fapta buna inseninezi nu numai ziua persoanei respective, dar si pe a ta.

Bianca Marinica

Andrei

Hobby-urile mele sunt:cititul,calatoriile si criminalistica.
Principalul motiv pentru care am inceput activitatea in domeniul voluntariatului este dorinta de a ma implica in proiecte care au scopul de a oferi ajutor. Un alt motiv il constituie dorinta de a imi dezvolta abilitatile de comunicare si de munca in echipa.

Codrut Papina

Cody

Hobby-urile mele sunt desenul si muzica. Totusi cel mai mult imi place sa desenez. De ce sunt voluntar? Pentru ca in sfarsit am intalnit lume serioasa care cand spune ca face treaba nu zice doar cu gura. Impreuna cu aceste persoane putem realiza lucruri importante.

 

Laura Damaschin

Laura D

Hobby-urile mele sunt fotografia, scrima, moda, nailart si desigur limba germana. Cel mai mult imi place sa imi petrec timpul cu persoanele importante din viata mea. De ce sunt voluntara? Pentru ca imi place sa ma implic in proiecte care dezvolta atat orasul in care stam, cat si locuitorii acestora.

Va continua

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.