Dezvolta-ti afacerea cu Online Business School

În ziua de azi informația este printre cele mai valoroase bunuri al unei companii, de aceea, de cele mai multe ori, costă. Cu toate acestea, orice manager de IMM din România sau antreprenor la început de drum are acces gratuit la zeci de cursuri de business disponibile pe platforma de e-learning Online Business School. De asemenea, cursanții cu cele mai bune rezultate în august și septembrie au participat în luna octombrie la o vizită de lucru pentru un schimb de experiență cu reprezentanți ai mediului afaceri din Grecia. O vizită similară va avea loc și în 2013.

Cursantii Online Business School care au participat la vizita de lucru in Grecia (foto)

Până atunci, cei care absolvesc cel puțin un curs până la sfârșitul lunii februarie 2013 pot câștiga una dintre cele 3 tablete Samsung Galaxy Tab 2, oferite prin tragere la sorți la sfărșitul fiecărei luni. Orice persoană care devine cursant Online Business School și promovează cel puțin unul dintre cursurile din catalogul virtual, are șanse la premii.

La începutul anului viitor alți cursanți Online Business School vor beneficia de o experiență similară, în funcție de rezultatele obținute la cursurile din cadrul platformei.

detalii: ziarulprahova.ro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.