Deţinuţii din Penitenciarul Ploieşti voluntari pentru comunitate

Având în vedere condiţiile meteorologice deosebite şi căderile abundente de zăpadă din ultima perioadă, conducerea Penitenciarului Ploieşti a dispus măsurile necesare pentru informarea instituţiilor publice locale cu privire la disponibilitatea desfăşurării cu persoanele private de libertate, în regim de voluntariat, a unor acţiuni de deszăpezire a aleilor publice şi a căilor de acces.
Astfel, luni 13.02.2012 şi marţi 14.02.2012, 10 persoane private de libertate selecţionate în regim semideschis, au desfăşurat  activităţi de deszăpezire la  Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova.
Tot marţi, 6 persoane private de libertate selecţionate în regim semideschis, au ajutat la deszăpezirea căilor de acces  la  A.J.O.F.M. Prahova.

Acţiunile   se  desfăşoară  cu respectarea prevederilor Ordinului ministrului justiţiei nr. 420/C/22 februarie 2011, privind condiţiile în care persoanele condamnate pot presta muncă pe bază de voluntariat, a normelor legale în vigoare şi dispunerea măsurilor de siguranţă specifice.    Ele  vor continua în funcţie de condiţiile meteorologice  şi  de solicitările primite din partea reprezentaţiilor instituţiilor abilitate.

(47)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.