Deţinuţii din Penitenciarul Ploieşti voluntari pentru comunitate

Având în vedere condiţiile meteorologice deosebite şi căderile abundente de zăpadă din ultima perioadă, conducerea Penitenciarului Ploieşti a dispus măsurile necesare pentru informarea instituţiilor publice locale cu privire la disponibilitatea desfăşurării cu persoanele private de libertate, în regim de voluntariat, a unor acţiuni de deszăpezire a aleilor publice şi a căilor de acces.
Astfel, luni 13.02.2012 şi marţi 14.02.2012, 10 persoane private de libertate selecţionate în regim semideschis, au desfăşurat  activităţi de deszăpezire la  Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova.
Tot marţi, 6 persoane private de libertate selecţionate în regim semideschis, au ajutat la deszăpezirea căilor de acces  la  A.J.O.F.M. Prahova.

Acţiunile   se  desfăşoară  cu respectarea prevederilor Ordinului ministrului justiţiei nr. 420/C/22 februarie 2011, privind condiţiile în care persoanele condamnate pot presta muncă pe bază de voluntariat, a normelor legale în vigoare şi dispunerea măsurilor de siguranţă specifice.    Ele  vor continua în funcţie de condiţiile meteorologice  şi  de solicitările primite din partea reprezentaţiilor instituţiilor abilitate.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.