„Destine la limită”

„Destine la limită”

Prin bunăvoinţa Bibliotecii Judeţene “Nicolae Iorga” şi a directorului Nicolae Boaru, vă prezentăm în fiecare zi, recenzia unei cărţi. Astăzi “Destine la limită”, de Katie McGarie.

Lectură plăcută!

Monica BOSTAN

Destine la limita de Katie McGarry

Editura: Epica
Autor (i): Katie McGarie.
Traducator (i): Adrian Deliu
Numar de pagini: 432 pagini
ISBN: 978-606-93335-3-2
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Nominalizata la categoria cea mai buna carte pentru Young Adult si New Adult a anului 2012, pe GoodReads.

Destine la limita este o lectura perfecta pentru fanii cartilor Chimie perfecta de Simone Elkeles, E usor sa te iubesc, Tammara Webber sau Fericirea incepe azi, Jamie McGuire

„Un roman incarcat de amintiri intunecate, secrete ascunse si scene fierbinti… naratiunea plina de suspans, conflictele pline de dramatism, dar si personajele cu vieti traite la limita tragicului vor tine cititorii captivi in poveste.” – Publishers Weekly

— N-o sa spun nimanui, Echo, iti promit.
Noah mi-a dat parul peste umar si mi-a asezat o suvita razleata pe dupa ureche. De multa vreme nu ma mai atinsese cineva asa, ca el. De ce trebuia sa fie Noah Hutchins?
Privirea ochilor lui de un brun inchis s-a lasat spre bratele mele acoperite.
— Nu tu ti-ai facut asta, nu-i asa? Ti-a facut-o altcineva?
Nimeni nu-mi mai pusese vreodata intrebarea asta.
Toti se holbau.
Toti susoteau.
Toti radeau.
Dar nimeni n-a intrebat vreodata.

„O poveste de dragoste pe muchie de cutit, care te absoarbe si nu-ti mai da drumul. Am fost captivata!”
— Gena Showalter, autoarea seriei Intertwined, bestseller New York Times

„O carte fascinanta si emotionanta!” – Simone Elkeles, autoare de romane bestseller New York Times

Atat de diferiti unul fata de celalalt… si totusi, atat de potriviti.

Nimeni nu stie ce s-a intamplat in seara in care Echo Emerson s-a transformat, dintr-o fata populara, cu un iubit sportiv, ravnit de multe dintre colegele ei, in barfita paria cu cicatrice „monstruoase” pe brate. Nici macar Echo nu-si poate aminti intregul adevar despre seara aceea oribila. Tot ceea ce stie este ca vrea ca totul sa revina la normal.
Dar cand Noah Hutchins, singuraticul teribil de sexy, imbracat cu geaca lui neagra din piele, obisnuit sa se foloseasca de fete, patrunde exploziv in viata ei, cu o atitudine de dur, insa si cu o surprinzatoare capacitate de intelegere, lumea lui Echo se schimba intr-un fel pe care ea nu si l-ar fi putut inchipui vreodata. Normal ar fi ca ei doi sa nu aiba nimic in comun. Iar cu secretele apasatoare ale fiecaruia, sa fie impreuna pare, in mare masura, imposibil.
Numai ca, la rascrucea destinelor lor, normalitatea capata alte valente, si nebuneasca atractie dintre ei refuza sa dispara. Iar Echo se vede nevoita sa se intrebe pana unde ar putea forta limitele, si cat ar fi dispusa sa riste pentru singurul baiat capabil s-o invete cum sa iubeasca din nou.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.