Degustare de vinuri moldoveneşti la Ploieşti

Degustare de vinuri moldoveneşti la Ploieşti

Liga Studenţilor Basarabeni din Ploieşti contribuie la promovarea vinurilor autohtone în România.

Astfel, o degustare de vinuri moldovenești în România va avea loc între orele 10.00-16.00, la data de 18 octombrie, în incinta  S.C. “HALE SI PIETE” S.A. din Ploiești.

Conform Ligii Studenților Basarabeni din Ploiești, “Una dintre cele mai importante bogăţii ale Moldovei sunt podgoriile. Timp de ani întregi acestea au răsfățat simțurile oamenilor. Cu intenția de a aduce mai aproape vinurile moldovenești, companii de vinuri ca Bostavan, Purcari și Cricova se întrunesc pentru a oferi celor prezenți la eveniment o gamă de sortimente de vinuri ce au dus faima Moldovei peste hotarele acesteia.

Timp de șase ore, cei prezenţi la Halele Mari vor avea ocazia să facă cunoștință cu o parte din tradiția Moldovei și să guste din cele mai alese băuturi și bucate tradiționale ce fac parte din tezaurul național.”

Liga Studenților Basarabeni din Ploiești este o Organizație Non-Guvernamentală, non-profit, apolitică, înființată în 2011, reprezentată de studenții și elevii care își fac studiile în Ploiești. Are ca scop primordial susținerea elevilor şi studenţilor din Republica Moldova, în procesul de integrare în societatea românească, precum și implementarea ideilor comune în diverse proiecte și activități de formare socio-culturală.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.