CSU ASESOFT Ploiesti in finala campionatului national la baschet masculin

CSU Asesoft Ploiesti a eliminat joi pe Steaua Turabo Bucuresti din semifinalele campionatului national de baschet masculin.

Steaua – CSU Asesoft 88-84 (36-31, 75-75)  ( meci 3)
Campionii au inceput al-3-lea meci al semifinalelor play-offului in forta,Mack reusind sa inscrie de la 3 puncte,chiar de la al-2-lea atac al ploiestenilor.

Dar echipa gazda,si-a revenit repede,Nicolov inscriind 6 puncte pentru Steaua.
Dupa prima repriza,campionii erau condusi la 5 puncte ( Steaua-Asesoft 36-31).
Pana la ultimul sfert, meciul s-a desfasurat pe contre,cele doua echipe reusind executii de efect si un joc spectaculos.
Ultimul sfert a debutat cu scorul de 59-51 pentru bucuresteni,campionii incercand sa tina pasul cu stelistii.
Finalul de partida,a adus multe emotii si spectacol,ploiestenii ducand meciul in prelungiri (75-75).
Din pacate , ploiestenii au cedat in prelungiri , Szijarto a luat loc pe banca de rezerve,iar Burlacu a fost la un pas de eliminare.
Ultimele 40 de secunde , au spulberat sperantele „alb-albastrilor”,Nikolov si apoi Popescu a consfiintit victoria stelistilor.

Steaua-CSU Asesoft 81-85 (48-38)(meci 4)

Raniti in orgoliu,campionii Romaniei au incercat sa rezolve repede meciul,dar s-au trezit d-abia prin minutul 3,atunci cand Szijarto,a reusit sa inscrie primele puncte pentru alb-albastrii.

In repriza a-2-a ,stelistii s-au apropiat la 4 puncte ( 44-48),dar ploiesteanul Gutoaia a reusit o serie incredibila de 5 puncte,dupa 30  minute de joc,CSU Asesoft,conducea cu 69-58.
Finalul meciului a fost unul foarte tensionat,dar s-a incheiat cu victoria campioniilor (85-81,rezultat care inseamna eliminarea Stelei din play-off si calificarea celor de la CSU Asesoft Ploiesti pentru a-8-a oara in finala campionatului de baschet masculin.

Gabriel Dima

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.